|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Mega-Lo-Maniack Италофан
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.05.2011 Сообщения: 326 Откуда: Ровно
|
Добавлено: Пн Ноя 12, 2012 22:22 Заголовок сообщения: Питання по гальмівній системі |
|
|
Сьогодні вирішив сам поміняти гальмівні колодки і зауважив одну річ.
На кожному супорті є по 2 направляючі(верхня і нижня). Так ось верхні в обох легко рухаються як штоки а нижні (обидві) не ходять якщо брати від руки але обертаються навколо своєї осі(при не дуже великому зусиллі). Нижні направляючі заважали установці нових колодок(ледь зміг все зібрати, звісно з допомогою кувалди ака молоток )
Гальма - лукас (діам 285).
Питання таке, чи дана ситуація є нормальною чи ні?
Заздалегідь дякую за допомогу. |
|
Вернуться к началу |
|
|
anatolii Италомафиози
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.02.2011 Сообщения: 575 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Пн Ноя 12, 2012 23:40 Заголовок сообщения: |
|
|
Недавно також на це звернув увагу. Ледве нижню направляючу витягнув за допомогою молотка і такої-то матері Вона являє собою штирь на кінці якої надітий резиновий - ніби як кусочок шлангу. Змастив обидві, і поставив на місце. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Mega-Lo-Maniack Италофан
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.05.2011 Сообщения: 326 Откуда: Ровно
|
Добавлено: Пн Ноя 12, 2012 23:46 Заголовок сообщения: |
|
|
а я от нижні направляючі не зміг витягнути, побоявся що ударами молотка можу сколоти суппорт. Частково як встановлював колодки і відважував фомкою гальмівний циліндр то нижні змістились трішки на тому й вирішив лишити як все є.
anatolii, після їх зняття і повторної установки, направляючі почали леше ходити чи так само ? Бо планую купити ремкомплект направляючих і не можу визначитися міняти верхні(бо люфтять) чи заміняти всі. |
|
Вернуться к началу |
|
|
anatolii Италомафиози
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.02.2011 Сообщения: 575 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Вт Ноя 13, 2012 21:21 Заголовок сообщения: |
|
|
Я знімав бо трошки супорт "тарахкотів" думав підтяну болти, але нічого не вдалось зробити. Напевно також потрібно купити нові направляючі. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Mega-Lo-Maniack Италофан
|
Добавлено: Вт Ноя 13, 2012 23:20 Заголовок сообщения: |
|
|
anatolii писал(а): | Я знімав бо трошки супорт "тарахкотів" думав підтяну болти, але нічого не вдалось зробити. Напевно також потрібно купити нові направляючі. | Але нижні направляючі ви змогли зняти чи ні ? |
|
Вернуться к началу |
|
|
anatolii Италомафиози
|
Добавлено: Ср Ноя 14, 2012 12:13 Заголовок сообщения: |
|
|
Так. За допомогою молотка і зубила- зняв нічого не пошкодивши. Правда вона в мене прокручувалась легенько. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|