Fiat Doblo 1.9 JTD 2004р.в., наскакав 169 тис. км, з них мої 64 тис.
Автомобіль пригнаний в Україну в 2008 році. Весь час в моїх руках. Не битий, не крашений. Писати що зроблено по машині не буду, все можна знайти в бортовику. Загалом стан люкс, все працює як годинник Заміна масла проводилась кожні 7-7.5 тис. км. Всі (вони ж єдині) нюанси по кузову виділені на фото. Салон повністю обшитий! Інстальована класна 3-х компонентна музика, з двома підсилювачами і сабіком.
В комплекті два комплекти гуми - зимова 185/70 14" Bridgestone Revo 2, на рідних штампах (майже нова, пройшла обкатку в кілька тис. км), і комплект літньої на вибір - 14", 16", 17" .
Ціна 8500$ + невеличкий торг
Без музики 8000$ + такий самий невеличкий торг
Для клубнів можу продати окремо музику, якщо будуть бажаючі.
Можливий обмін на авто дорожче, бажано дизель
тел: 0666487793.
ася: 454277299
п.с. Дуже прошу не офтопити, і якшо шось не подобається - проходити повз _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Последний раз редактировалось: ЙОЖЕГ (Чт Ноя 15, 2012 14:55), всего редактировалось 2 раз(а)
а ще в нього двері дуже легенько і тихо закриваютьсяі _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Ну так, хочу нове авто Поглядаю в сторону Добло Нуово, Фіат Кубо (прикольненький такий жужик), ну і ще в сторону одного там універсала _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме