Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.09.2012 Сообщения: 583 Откуда: Украина
Добавлено: Ср Ноя 07, 2012 14:54 Заголовок сообщения: На трасі E-40 (Рівне-Львів) повно ДАЇ і дивних знаків...
мля!
Їду сьогодні у Львів по E-40, не жену, в середньому по 80 км (економлю бензу)
Гайци стоять і зліва і справа... і знову зліва... зупиняють, все перевіряють.. закінчились вибори і понеслось?
Їду, знак 90... я скинув, далі через 20 метрів знак 70... я мля опять по тормозах... далі знак через 30 метрів 50! (але так збоку, ніби не на обочині траси, а за нею і під іншими знаками, такий сіруватий... населеного пункту немає, тупо траса у 2 смуги!!! і той схований знак 50... я скинув десь до 65 ... і тут сцука справа хрен де взялись гайци... не представились, нічого. відразу підійдіть до їхнього авто і кажуть, дивіться ми вас зняли, навіть моїх документів не питали, відразу на Візир і лице таке довольне, типу їхали пане 85км!!! я мля... да, їхав, але ще перед знаком 90, а вони а там 50 знак... я кажу, так відстань між знаками 20 метрів, треба екстренне гальмування здійснювати щоб так зупинитись... а вони хех... є правила.
коротше, такий злий, бо на 90% впевнений, що знак 50 пересувний, траса E-40 нова, всі знаки нові і стоять одинаково, а той вліпили через 20 метрів після знаку 70...
linea2012
А за знаками что было: школа, больница, стационарный пост или ремонтные работы? Какие знаки со знаками ограничения скорости?
Если никаких из вышеперечисленных, то тебя тупо развели. Учи ПДД _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
А что именно учить? Если ВИЗИР, то на нем нет указания расстояния до авто. Если нет зацепки, где авто, перед каким знаком снято, то спорить придется,но сложно.
По Одесса- Киев такие стояли возле Умани, под мостом и далее, под мостом на Кировоград-Кишинев. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
та блін, я є про то кажу! Траса у 2 смуги вперед! населеного пункту і близько немає, ні поста Даї нічого, лише дорога буде звужуваись (цей був знак), а під ним 50 км. але це настільки тупо, поле, кукурудза росте... Гайци справа машину сховали, поставили Візир і ловлять авто ще перед знаком 90, а відстань між знаками 90, 70 та 50 в районі 100 метрів (а то і менше) получається їдеш сотку і різко тра гальмувати на смузі яка в 2 полоси... знак 70 норма, але 50 там ніяк не ліпиться... за мною тоді всі авто будуть влітати в той Візир. Кстаті, тільки я відїхав навіть Фури зупиняли по 2 шт. і кажуть їм їдіть дивіться на Візир. Таке враження, що то поставлено на "потік".
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.09.2012 Сообщения: 922 Откуда: Киев
Добавлено: Ср Ноя 07, 2012 15:37 Заголовок сообщения: Re: На трасі E-40 (Рівне-Львів) повно ДАЇ і дивних знаків...
linea2012 писал(а):
мля!
знак 90... я скинув, далі через 20 метрів знак 70... я мля опять по тормозах... далі знак через 30 метрів 50! треба екстренне гальмування здійснювати щоб так зупинитись... а вони хех... є правила.
тріндець....
ну скинути на 20 метрах 20 км/ч (з 70 до 50) то не е питання, ніякого екстреного гальмування непотрібно. Та це вже у вашому випадку лірика.
---
То чим скінчилися ваше спілкування з дайцями? Відкупилися? Виписали вам постанову? Місце розташування знаку сфотографували?
та блін, я є про то кажу! Траса у 2 смуги вперед! населеного пункту і близько немає, ні поста Даї нічого, лише дорога буде звужуваись (цей був знак), а під ним 50 км.
ПДД Украины
п12.10.2.
Ограничения разрешенной скорости движения вводятся постоянно исключительно:
а) на опасных участках дорог и улиц (опасные повороты, участки с ограниченной видимостью, места сужения дороги и т.п.); _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
ну скинути на 20 метрах 20 км/ч (з 70 до 50) то не е питання, ніякого екстреного гальмування непотрібно. Та це вже у вашому випадку лірика.
та я себе не виправдовую, якщо цей знак не "липа", а ріал... тоді дійсно я перевищив швидкість на 15км - скинув до 65км перед знаком 70, а далі знак 50 (якого я дійсно не бачив). Тобто під знак 50 я проїхав десь 65 км. А гайци мені показали візир, на якому я рухаюся з швикістю 85 км. (фото мого авто, +швидкість зверху) так 85 км я ще їхав перед знаком 90... а це набагато далі... але чорт з ним.
Цитата:
То чим скінчилися ваше спілкування з дайцями?
ні, все ок, нічого нікому не платив, просто віддали документи.
Цитата:
Місце розташування знаку сфотографували?
неа, немав ні фотіка нічого.... пора купувати якусь камеру чи реєстратор...
неа, немав ні фотіка нічого.... пора купувати якусь камеру чи реєстратор...
давно пора, тільки поки півень в сраку не клюне, то ніхто нічого не робить і не купує _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
А на кой вам будка ГАИ?
Читайте мой пост выше.... _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
Да просто спросил. Если бы была, то тут п.12.10-2.в) подходит. Если нет- тут два вопроса: протокол подписали? свое несогласие выразили? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Если нет- тут два вопроса: протокол подписали? свое несогласие выразили?
До протоколу не дійшло. Вони його активно відмовлялись писати... просто наголошували і психологічно тисли, що це порушення.
Після моїх прохань викликати їхнього начальника та кількох речень сварки та емоцій, мене відпустили, віддали документи і... все. Я ще не встиг рушити, то вони вже 2 фури зупинили на Візир
на будущее - если на фотке вашей машины не читается номерной знак, или присутствуют другие машины полностью или частично - эта фотка для суда не сгодится
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме