Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 31.12.2011 Сообщения: 596 Откуда: Львів
Добавлено: Пн Окт 29, 2012 00:38 Заголовок сообщения: Накладні зовнішні вітровики (дефлектори) на Скудо 1996-2007
Шукав зовнішні накладні вітровики, які кріпляться на скотч - не хотілось ставити вставні під ущільнювач щоб не дряпати скла і створювати додаткове навантаження на електричні склопідіймачі. Перерив інтернет, та перепитав кільканадцять продавців на львівських автобазарах - всі стверджували, що таких не існує в природі. В результаті все-таки купив польські вставні "Неко" за 220 гривень. Поставились нормально - вони фіксуються двома "П-подібними" скобами - нічого не затирає і підіймачі працюють без перевантажень.
І ось натрапив в неті на українські накладні за 220 гривень. На фото виглядають нормально.
Якщо комусь придасться інфа, то на здоров'я - купуйте і ставте, але не забудьте відписатисьпро результат.
ЗЬІ: там же є і польські вставні - можна порівняти фотки
Накладные идут неполные и в районе зеркала все равно задувает.Лучше вставные польские. _________________ Толковый выбор приходит с опытом, а к нему приводит выбор бестолковый
Накладные идут неполные и в районе зеркала все равно задувает.Лучше вставные польские.
Думаю, що буде задувати якщо опустити скло більш як на половину (до рівня дзеркала) або повністю. Переважно я опускаю скло на сантиметрів 5-10 - щоб витягувало тепле повітря з салону. Не думаю щоб в такому випадку задувало - біля дзеркала буде скло а не отвір.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме