"Скажіть будь-ласка, якщо, з Ваших слів, 5-та передача не відрізняється у 69 і 80 кВт, то чому на 80 кВт при 3000 обертів на 5-й передачі швидкість руху становить близько 130 км/год, а на 69 - 110-115?"-в мене 69...був...зробили 80,і зараз оберти при 130 -3100-3200,при цьому коробки я не міняв і "грішу" на щеплення (вже трошки веде і вижимний шумить,після зими поміняю)..по місту показники комп.:"поважно"-8,4-8,6:"газ-тормоз" на моій памяті було мах.9,2....але це вже екстрімальна ізда...
10 це звичайно забагато, але врахуй, що в тебе давга база, і ще пасажир з сідушками,... + можуть ляти форсунки, саме краще зроби комп. ліагностику, хай провірять датчик расходу повітря
Freedom
О, це дільна порада!!! Дуже дякую. На рахунок повітряного датчика вперше почув. Вже були "специ", що мали вже хотіли знімати і промивати форсунки. Але чув таку тезу, що якби форсунки переливали - вихлоп мав би бути не прозорий. Чи це не так?
EVGEN78
На рахунок перепрошивки ЕБУ: скажіть відверто, чи суттєву різницю Ви відчули після перепрошивки, на скільки змінилось споживання пального і динаміка автомобіля?
Я вже писав..в місті майже не відчув,на трасі після 90-суттєво..Розхід по місту трохи зменшився прибл. на 0,2,по трасі 0,2-0,4...в залежності як іхати і де заправлятись.Начувся також про ці прошивки (навіть ставив собі ЄБУ на 92kw поіздив недільки 2 і віддав)діло в тому що прошивок є різних,на нашу машину,десь біля 17 варіантів,я зупинився на оригінальній(заводській) на 80 kw...Машина "ракетою" не стає,але при обгонах на 4-5 відчуваеш суттєву тягу(впевненість).
Хто знає яка різниця між двигунами DW10BTED і DW10BTED "W4" ? Що воно означає, "W4" ?
Машина з "W4" з якого року?
Судячи по всьому це новіша модифікація двигуна десь з січня 2002 року, а позначення "W4" це новий підвищений стандарт по вихлопних газах, для зменшення викидів.
В неті попадаються позначення DW10BTED W3 і навіть DW10BTED+ для різних двигунів:
+ зміни по конструкції деяких агрегатів як механіки так і паливної (наприклад встановлений гумовий ущільнювач на колінвалі під зірочкою привода маслонасоса і т.д.).
В книзі стандарти вихлопу названі: W2, W3, L3 i з 11/2003 - L4.
Напевно крім L4 був і W4 або то є той самий стандарт, просто названий по іншому.
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.09.2011 Сообщения: 22 Откуда: Бари, Италия
Добавлено: Вт Мар 12, 2013 00:45 Заголовок сообщения:
Якщо в він коді позначення RHZ то це означає що двигун потужністю 110 к.с.? в книжці, що всі качають через укр нет ніби так написано? ось набиваю віни машин 2006 р.в. що я дивився,завжди таке пише "EXPERT VAN SHORT пластинчатого типа 900 2.0 HDi (DW10BTED +) 5MT" . що це за "DW10BTED +" БЕЗ ПЛЮСА ЧІТКО є написано що двиг 95 к.с а з плюсом скільки? дайте ссилку почитати, (тільки прошу дуже зара тут умняка не ліпити і не писати мені шо я шось там не такий як Вам би хотілось і не ті питання задаю)
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме