Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.09.2009 Сообщения: 100 Откуда: Киев
Добавлено: Пн Фев 20, 2012 10:49 Заголовок сообщения: Вопрос по топливным фильтрам!!!
Подскажите, можно ли заменить топливный фильтр типа UFI 24 one 01 на систему попроще - типа ставочка????????????? Имхо разница в цене ощутима!!! _________________ Привет всем!!!
Шановне панство , будьте ласкаві , може хтось сам міняв такийво фільтр
мене цікавить такий момент , чи не заповітрюється паливопровід ?..... бо ніби міняти той фільтр хвилинна справа , і нема бажання платити на СТО , але маю вище написаний сумнів , на перед дякую за відповідь. _________________
таже начитався , по різних сайтах-форумах , що завоздушували паливопровід , потім то все розгрібали ... от і питаю.. чи хтось має практикум , конкретно по цих фільрах , і які наслідки , якщо такі є.. я про негативні... бо слідуючи рекомендаціям перегнути трубки , тут не проходить , трубки жорсткі , заглушування методом перетискання , чи перегинання , не пройде.. тріснуть к Євгенії Марківній.. а так , від'єднати -приєднати , на собі випробовувати якось не з руки , може хтось те вже робив , слідуючи прислів'ю , вчися на чужих помилках.. _________________
ну раз ніхто не хотів нічо порадити , то я взяв і поміняв той фільтр сам , 10 хвилин роботи , і все працює....ну і десь з 50 євро зекономив ... _________________
ну а нє.. але перед тим трохи тутешні хворуми передивився... та самі подумайте, за 10 хв роботи беруть 50-60 євро.. ну не шкода ?... чуть не бак соляри... тра віддати належне конструкорам сучасних фіатів , файно продумали , і фільтр таки .. відав з БОША позичили .. розробку.. і зажими на штуцери таки .. я як приїхав з роботи .. через магазин у піджаку і при краватці .. так то все і зробив.. лиш руки потім лимоном протер би не пахли соляркою.... обійшлося все у 68 євро .. ціна самого фільтра... на СТО 130.. мінімум.. їздив , питав.... _________________
winnn
Своим клиентам Meat&Doria даже не предлагаю _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме