При відкритті задніх дверей (складаються з двох дверей, мала та велика) не загоряється світло в багажному відділені, хоча при відкритті бокових спрацьовує.
розібрав задню велику дверку знайшов одну невикористану фішку з трьома дротами (знаходиться у лівому нижньому краю дверей паралельно тягам). при закорочуванні двох контактів світло загоряється. Дійшов висновку що немає кінцивика задніх дверей. Прошу підказати номер деталі кінцивика або закинути фотографію. Завчасно дякую за допомогу.
Spesh
Планую ставити сигналку, а кінцивик не працює
=Avtorarytet=
Дякую за підказку. Завтра розберу, буду шукати.
Не вздумай сигналку к концевикам подключать замучаешся выяснять что с ней через 15 минут происходит , надо подключатся к плафону над головой водителя.
Он срабатывает при открывании всех дверей.
AlekssII
В доблику вся сигналка легко підключається на роз'єми що знаходяться біля запобіжників салону. Непотрібно зайвих дротів вести до плафону. кольори дротів та роз'єми для 1.9Д 2002р бажаючим можу надати.
marek_str
в мене хоть плафон і не включається коли розпашні дверки відкрити але сигнала спрацьовує... сигналку ставив в електрика на "рік авто" десь в травні мені получилось 1100грн сигналка+робота
AlekssII
В доблику вся сигналка легко підключається на роз'єми що знаходяться біля запобіжників салону. Непотрібно зайвих дротів вести до плафону. кольори дротів та роз'єми для 1.9Д 2002р бажаючим можу надати.
AlekssII
У меня подключена точно также. Проблема, поднятая в теме имеется, на сигналку не влияет никак _________________ За высоким за забором гордый рыцарь в замке жил,
Он на всех вокруг с прибором без разбора положил
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме