Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Великий розхід
На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse)
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Studenttr
Италолюбитель

Италолюбитель

Знак зодиака: Близнецы

СообщениеДобавлено: Чт Окт 04, 2012 21:33    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Freedom писал(а):
можна попробувати поставити інший, при умові що відомо про його справність, і перевірити параметри при діагностиці на ходу і холостих

А де в нашому славному місті мона подивитись параметри на ходу, а то дізель сервісі Грація не дуже хочуть.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Freedom
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Водолей

СообщениеДобавлено: Чт Окт 04, 2012 21:37    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

я діагностику робив на пежо на микулинецькій 75 грн, також можна на гайовій в офіціалів Фіат 100 грн,... але не скажу чи вони погодяться провести її на ходу, треба питатись. Хіба може добрі люди на гаражах, но знаю тільки Музику Сергія, і Юру на гаражах біля вул довженка
Freedom
Италоманьячище

Италоманьячище

СообщениеДобавлено: Чт Окт 04, 2012 21:40    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

І ще роблять на Техцентр "Auto Diesel Group"

Адреса: м. Тернопіль, Гайова 8 (на території АТП16154)
Тел.: +38 (0352) 52-4252, 8 (050) 377-26-12, 8 (068) 231-10-74
тоже там робив 100 грн, діагности на 4 з -
Studenttr
Италолюбитель

Италолюбитель

СообщениеДобавлено: Чт Окт 04, 2012 21:41    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Freedom а на пежо погодяться зробити діагностику на ходу?
Freedom
Италоманьячище

Италоманьячище

СообщениеДобавлено: Чт Окт 04, 2012 21:45    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Пацан не поганий думаю, якщо з ним зговоритись то погодиться, мені там найбільше подобається, і експерта і скудіка, і партнара діагностув. головне витягнути максимум інформації, і розібратись, що дочого, ... та це в першу чергу повинен знати той хто надає послуги по діагностиці.
Studenttr
Италолюбитель

Италолюбитель

СообщениеДобавлено: Чт Окт 04, 2012 21:56    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Freedom дякую.
Yokozuna
Amico

Amico

Знак зодиака: Скорпион

СообщениеДобавлено: Чт Окт 04, 2012 22:23    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Для початку, дуже вибачаюся перед філологами і поціновувачами укр мови за мій недосконалий спосіб мовлення Laughing (сподіваюсь що не я один на цьому форумі такий безграмотний)
А тепер повернемося до суті. Продовжу свою сумну історію про розхід і форсунки. Після того як мені озвучили що крім тої форсунки зі шроту що я поміняв мені потрібно ще взяти пару штук і методом підбору МОЖЛИВО буде досягнуто позитивний результат. Дані пропозиції з таким способом ремонту від майстрів я відкинув, так як не люблю невизначеності і розмитих пояснень.
Можливо так би і закинув ремонт до кращих часів але випадково мені трапилась реклама по ремонту форсунок коммон рейл в моєму місті. На їхньому сервісі була зроблена діагностика всіх форсунок зі зняттям останніх. Тобто їх всі тестували на стенді в різних режимах роботи по декілька раз.(в т.ч. і форсунка зі шроту) В результаті тестування було виявлено що форсунки видають занижені параметри у всіх режимах роботи (2 фрсунки були з найбільш заниженими параметрами). Ремонт форсунок з переборкою і настройкою зайняв 1 повний день, розпилювачі не мінялися взагалі(так як пфісля тестів мені пояснили що рідні в дуже хорошому стані). Після проведення ремонту з відновлення характеристик і настроювання я отримав нормальні завірені документи і акти з проведених робіт а не завіряння слюсаря Васі "шо всьо буде чьотко і ти повір мені на слово..."
Після тест драйву і деякого часу припрацювання я виявив що потужність повернулася повністю. Чи зменшилася при цьому витрата палива, поки що сказати не можу бо не використав ще заміряної порції пального. Плюс я на радощах що машина тягне як нова катаюся з форсом. Тому достовірність результатів заміру буде рівна нулю. Нарадуюся і зроблю точні заміри по витраті. Через тиждень буду їхати на ту СТО знову, для перевірки стану форсунок і при необхідності більш тонкого їх настроювання.
Причину яка викликала необхідність даного ремонту я теж можу розповісти.
Паливний фільтр після ремонту я відразу замінив на якісний(хоча до заміни було ще близько 4 тис) і не помилився. хоч він і був не розвашений і т.п. але увесь був дуже брудний. Заправлявся завжди на Вог і ОККО. Але після зими всерівно отримав ось таку цяцю і головняк.
До речі форсунка зі шроту тримає параметри у всіх режимах на відмінно, - як нова. Тому якщо когось цікавить перевірена хороша форсунка то милості прошу в л.с.(на моєму авто стоять рідні відреставровані форсунки)
Studenttr
Италолюбитель

Италолюбитель

СообщениеДобавлено: Чт Окт 04, 2012 23:06    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Yokozuna дякую за цікаву розповідь. Якщо не секрет озвуч ціни на ремонт, можливо прийдеться заїхати до вас у гості на сервіс.
Crazy@Sharik
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Телец

СообщениеДобавлено: Пт Окт 05, 2012 02:35    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

EVGEN78 писал(а):
"ой да харош уже Very Happy в каждой области говорят по своему и нет никаких "носителей" ... эт как филолог по образованию говорю ....не стоит придираться к человеку"-діло в тому,що як людина пише-таке про неі і складуеться враження...грамотно писати,це не мода,це-наша з Вами самооцінка і повага нашого співрозмовника!..."эт как филолог по образованию говорю "-двіечник Ви,а не філолог!

ТЫ Е*ШЬ МОЗГ просто .... не хочу я кому-то и что то по научному "втирать" ...ты человегу помоги , а диплом я свой тебе "отсканю" и в этой же теме выложу , но он стоит не более чем ...

sharik.avto.help@gmail.com
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
Crazy@Sharik
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Телец

СообщениеДобавлено: Пт Окт 05, 2012 02:40    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

такие бле*ть форумчане , что забываете главную суть - помочь друг другу. К чему Вы "умничаете" ???

sharik.avto.help@gmail.com
mr_Smith
Италолюбитель

Италолюбитель

Знак зодиака: Овен

СообщениеДобавлено: Вт Окт 09, 2012 10:06    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Yokozuna
+1 за розповідь, і дай ще адрес куди ти їздив на сервіс, якшо не важко, буду вдячний!!!
Freedom
Италоманьячище

Италоманьячище

СообщениеДобавлено: Вт Окт 09, 2012 14:44    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Yokozuna
спасибо
epi
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Дева

СообщениеДобавлено: Ср Окт 10, 2012 16:22    Заголовок сообщения: Re: Великий розхід Ответить с цитатой

Studenttr писал(а):
Доброго вечора. Ні з того ні з цього розхід по трасі став коло 9 літрів. Їжджу як завжди, до того був 6.5 - 7 літрів. На компютерній діагностиці показало що форсунки в нормі, повітряний фільтр поміняв. Що може бути? Авто Fiat Scudo 2.0 RHX. Наперед вдячний за відповіді.

подивись електромагнітний клапан турбіни- від нього тяги нема і "расход". Я свої розбирав кидав внутріності в серйозний самогон, зібрав і все гуд

Studenttr
Италолюбитель

Италолюбитель

СообщениеДобавлено: Ср Окт 10, 2012 19:26    Заголовок сообщения: Re: Великий розхід Ответить с цитатой

epi писал(а):
подивись електромагнітний клапан турбіни- від нього тяги нема і "расход". Я свої розбирав кидав внутріності в серйозний самогон, зібрав і все гуд

Це цей клапан що зверху їх два стоїть на турбіну і на егр? В мене виявляється нема вакууму на той що йде на егр. Від цього теж може бути перерозхід?
EVGEN78
Италофан

Италофан

Знак зодиака: Стрелец

СообщениеДобавлено: Ср Окт 10, 2012 19:39    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

"ТЫ Е*ШЬ МОЗГ просто .... не хочу я кому-то и что то по научному "втирать" ...ты человегу помоги , а диплом я свой тебе "отсканю" и в этой же теме выложу , но он стоит не более чем ..."
"такие бле*ть форумчане , что забываете главную суть - помочь друг другу. К чему Вы "умничаете" ???"-Ты конкретно чем помог "человегу"?????????
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse) Часовой пояс: GMT + 3
На страницу Пред.  1, 2, 3, 4  След.
Страница 2 из 4

Перейти: