Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.09.2012 Сообщения: 930 Откуда: Київ
Добавлено: Вт Окт 02, 2012 21:02 Заголовок сообщения: Шукаю друга
"Привіт Всім форумчанам надіюсь на вашу допомогу поскільки сам стосовно авто чайник ще той. Стаж водіня авто нольовий не враховуючи те що чуть водив авто в автошколі. У батьків авто не було і можливості навчитись ні у кого не мав. На сьогоднішній день розумію що без машинки життя не можливе і всетаки з чогось потрібно розпочинати та й і фінансів неособо верніш взагалі дулька максимум 3000. Чомусь до душі припала Cinquecento недавно продавався на авто риа 1.1 черниш 1995рочку а ле невстиг візуально на неї глянути. Бачу на форумі користується попитом Uno вони сутєво відрізняються один від одного? І як взагалі сам по собі Cinquecento 0.9 стосовно технічних характеристик стосовно деталів з огляду цін і доступності можливості їх приднання стосовно візуальеого вигляду порівняно з Матісом повторюсь Дані моделі ніколи не зустрічав в живу. Дякую за Допомогу з повагою Bilders."
Життя така цікава штука, що всяке трапляться на його шляху…
Розстався от як уже майже дві неділі з своїм пунтишом Малишом. з зважених роздумів. Жалію ні Скучаю дуже… і не тільки я а в першу чергу доця… я це замітив і відчув коли примовився і побачив сльозинку на її очах…
За цей час в пошуках наступника уже і успів помандрувати… все даремно… ну не відчаююсь а от відрив свою тему з чого все і розпочалось…
Буду радий вашій підтримці в пошуку наступника, в першу чергу друга для доці і для мене…
З повагою, Bilders.
Последний раз редактировалось: Bilders (Ср Июл 13, 2016 10:52), всего редактировалось 13 раз(а)
Возьми лучше УНО(их больше, с запчастями проблем меньше и т.д.) , только смотри не лоханись - у них номер кузова выбит в плохом месте - быстро сгнивает.
От дивишся машини, яка приглянеться до серця, ту і бери. А якщо мозок буде кричати щось накшталт "валим звідси, я цього не винесу.." то його не слухай
уно більший за чикву, жере відповідно теж трохи більше, але для міста я особисто взяв би чиквінсенто. Але їх менше, як із запцяцьками я не в курсі, але на уно практично все є або в наявності, або на замовлення _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Мозг так мені кричав на цих вихідних коли їздив на авто ринок на Чапаївку. В раження склались з не найкращих. _________________ "НЕБЕСНА СОТНЯ"
Герої нашого часу
правильно сказали, что понравится то и ищи, только не бери первую попавшуюся, лучше подружись с кем то с форума, кто живет не далеко, гляди и помогут выбрать, тк сейчас колхоз можно взять жуткий, и последние деньги слить в металлолом, а это обидно!
удачной покупки! _________________
бортовик http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?p=617777#617777
1. уно є моєю першою власною машиною, вибирав пів року....
2. витратив на нього уже практично стіки за скіки купляв (авто ще не на ходу!)
3. кожен гвинтик вкручую з неабиякою любов’ю
4. в плані економії палива і керування - відмінне авто) _________________ Хорошо там, где меня нет... Но ничего, я и туда доберусь!
....
2. витратив на нього уже практично стіки за скіки купляв (авто ще не на ходу!)
...
4. в плані економії палива і керування - відмінне авто)
Та якщо купити хаммер на шість літрів "не находу" то теж буде дуже економічне авто
А взагалі пункт 1 та 2 звучить як антіреклама
можна купити велосипед і буде щастя
а велося діло до того щоб показати реалії сьогодення а не казки діда Панаса, і це зовсім не антиреклама... мені Уно взагалі дуже подобаєтья - якби не подобався то на тут суму купив би якогось жигулятора _________________ Хорошо там, где меня нет... Но ничего, я и туда доберусь!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме