Добавлено: Вс Сен 30, 2012 13:10 Заголовок сообщения: питання по резині
всім доброго дня, хочу на свого доблика поставити 15" диски і так співпало шо у знайомого найшовся комплект резини розміром 205\55, хто що може сказати на рахунок таких розмірів чи можна таке ставити на добло?
Добавлено: Вс Сен 30, 2012 15:09 Заголовок сообщения:
Нормальний розмір, пробували, знаємо Можна сміло ставити, головне правильно підібрати диски, щоб не терли, і все.
Мені Добло на цьому розмірі найбільше подобався - чуть нижчий, їде класно, виглядає гарно
А головне - по калькулятору такий розмір найкраще підходить _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Добавлено: Вс Сен 30, 2012 16:08 Заголовок сообщения:
Буде супер, виліт той що треба, думаю не повинно ніде терти! В крайньому випадку, якщо є пластиковий захист, його треба буде "допрацювати лобзиком/рєжиком" в арках, оскільки, як правило, захист робиться значно більшим, ніж потрібно, і якщо при стандартній гумі це не критично, то при встановленні гуми поширше можуть виникнути маленькі "нюанси"
п.с. Ну і про перехідні кільця не забудь - для цих дисків тобі потрібні з розміром 73.1-58.1 _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Також можна знайти в кожному магазині, який продає шини/диски (в нас тут точно є). В Луцьку їх цінять в середньому по 10 грн за штучку _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.09.2012 Сообщения: 1279 Откуда: Харьков
Авто: Fiat Doblo 1,9 JTD 2005 сердцем от альфы 147 85 кВт 115 л.с. )))
Добавлено: Вс Сен 30, 2012 18:54 Заголовок сообщения:
Опасное это дело на зиму такой размер ставить, на трассе или в городе снег забьется плотно фиг заметите,
только когда поворачивать начнете а машина дальше прямо поедет.
Авто: Uno 45 (продан) , Uno 75sie (продан), Uno 1,3 turbo, Uno SX 70 1,3, Doblo 1,3 multijet
Добавлено: Вс Сен 30, 2012 23:25 Заголовок сообщения:
AlekssII писал(а):
Опасное это дело на зиму такой размер ставить, на трассе или в городе снег забьется плотно фиг заметите,
только когда поворачивать начнете а машина дальше прямо поедет.
А на трассе можно просто улететь с нее..
откатал зиму на 165/55/15 и это на уно управляемость не хуже чем на родных 155/75/13 так что по поводу набьется в арки - это фантазии не подкрепленные практикой. хотя 205 на зиму действительно многовато - чем уже тем лучше, а как для летней так просто супер. _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
Добавлено: Вс Сен 30, 2012 23:37 Заголовок сообщения:
я на зиму буду брати простеньку резину Diplomat може хто чув про таку по 410грн за шт, зимою я багато їздити не буду так що не бачу сенсу купляти мега дорогу резину на якій я буду їздити декілька місяців а весь остальний час вона буде просто лежати... а вот вже на літо прикуплю собі шось солідне
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме