Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.02.2012 Сообщения: 161 Откуда: Бела Церковь
Добавлено: Сб Сен 29, 2012 14:30 Заголовок сообщения:
Может кто подскажет где взять электро схемку на подсоединение обогрева зеркал на скудо 2.0 с 2007 г.Кнопки на обогрев заднего стекла нет.а ЗЕРКАЛА С ПОДОГРЕВОМ, НО ПИТАНИЯ НЕТ! _________________ ФИАТ СКУДО 2007г. 2.0 88кв. 120л.с. 0677372662 СЕРГЕЙ.
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.02.2012 Сообщения: 161 Откуда: Бела Церковь
Добавлено: Сб Сен 29, 2012 20:58 Заголовок сообщения:
Ничего себе!!!!Спасибо огромное!!!Завтра поеду в гараж,я чуть соображаю,тестер есть попробую сам,а потом к другу электрику!Ещё рас СПАСИБО!!! _________________ ФИАТ СКУДО 2007г. 2.0 88кв. 120л.с. 0677372662 СЕРГЕЙ.
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.07.2009 Сообщения: 22 Откуда: Ровно
Добавлено: Сб Сен 29, 2012 21:44 Заголовок сообщения:
проблема з настройкою фар, при увімкненні ближнього світла пучок з лівої фари занизько по відношенню до правої, апри дальньому лівий пучок навпаки вище і відносно правого і відносно лівого ближнього.
Як його корректно налаштувати? одним прокручуванням регулятора на коректорі фар розбіжність не відкоригуєш.(налаштовується або билижнє або дальнє) Є ще з протилежньої сторони від коректора якась каретка на кожній з фар з головкою під шестигранник як і на коректорі але при її прокручуванні ніяких змін на світловому потоці не спостерігається.
Забув додати, - фари типу лисичка як у дорестайлінгового улісса.
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 18.07.2009 Сообщения: 22 Откуда: Ровно
Добавлено: Вс Сен 30, 2012 22:08 Заголовок сообщения:
Колобок писал(а):
Самий простий спосіб, як зробив я, дати 50-70 грн на любій солідній СТО. Вони все зроблять.
Хех, тільки де ж ту солідну СТО а ще й нормальну(а це вже хвантастіка) та ще й в такому мегаполісі як славне м.Рівне знайти
Якщо серйозно то насправді хотілося б самому розібратися в чім справа і для чого ті додаткові регулятори і чому фари світять як насуплені брови(наперекіс причому обидві в одну сторону !)
Добавлено: Вс Сен 30, 2012 22:20 Заголовок сообщения:
Колобок писал(а):
Авто давно купив? може то англієць? звернися в любе представництво шкода, пежо, сітроен, рено - кругом вислухають, приймуть, відрегулюють. (якщо не англієць. інакше міняти оптику)
фари були міняні(але не з англійця) Регулювання висоти пучка кожної фари робить коректно (але тільки на одному з видів світла, - або ближнє або дальнє) і мова йде не про електрокоректор а про підстроювання кожної фари окремо
Я думаю, що нама. Відміності тільки в моделях КПП відповідно до мотора, який стоїть, тобто дивишся на марку КПП і в каталог по передаточних числах,...
на пасажирах оригінальних часто ставлять 80 квт 16 v, там сама швидкісна КПП, я вже виставляв табличку маркування КПП по силці http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=29740&start=15
подивися, КПП 2004-06 ML5C
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме