Хочу поставити собі вебасту. Таке питання:
1. Хто має на машині, напишіть, як заводиться зимою, розхід палива, чи несадить АКБ, які експлуатаціїні витрати?
2. В кого є на продаж? яка ціна?
Питання в тому, що при - 20 і нижче напряжно заводити холодний двигу, жалко його. Ось тому задумуюсь про встановлення додаткового обігрівача. Якщо в когось є якісь версії пишіть.
Теж задумався над питанням. Цікавить підігрів двигуна, не салона. Цікавить мокре вебасто. Хто юзає, дайте відгуки, пропозиції, варто, чи ні. Дякую. _________________
ось люди займаються встановленням
http://motorka.com.ua/ua-page=149.html ціна питання 100 у.о.
Для себе взнавав, виходять такі розцінки:
*вебасто б/у від 150 у.о голий треба купу докупляти до 450 у.о за весь комплект.
*робота 100 у.о +/- 10 від 1 до 2 днів
*може виникнути потреба докупити деталі від 50 - 150 у.о.
і того реально виходить від 350 - 600 у.о.
у меня стояла на скудо, очень доволен. Тут выше дописал Freedom , что-то я с ним не очень согласен. Столкнулся с ним , хотел переделать под предворительнный прогрев. То думаю, что сегодня сам поставлю без всяких проблем. Надо врезать в систему ОЖ и поставить водную помпу с Газели, и кнопку включения. Много надо ума?
В мене е ідея поставити "догрівач ох. рідини"Вже замовив.Ціна питання 150 гр...Собою уявляе колбу з 4 вкрученими в неі свічками накалу.Виграемо 2 параметра;1-пічка добре гріе 2-машина швидше прогріваеться.Ніхто не стикався?Незнаю як іі підключити(через кнопку,чи е якесь реле до нього)Діло в тому що свічки вкл.по черзі...
В мене е ідея поставити "догрівач ох. рідини"Вже замовив.Ціна питання 150 гр...Собою уявляе колбу з 4 вкрученими в неі свічками накалу.Виграемо 2 параметра;1-пічка добре гріе 2-машина швидше прогріваеться.Ніхто не стикався?Незнаю як іі підключити(через кнопку,чи е якесь реле до нього)Діло в тому що свічки вкл.по черзі...
На фольцах,шкодах такое стоит, но там тенами комп управляет, учитывае напряжение аккумулятора, включеные электропотрибители,естественно температуру двигателя, и помогает прогревать его если имеется свободная электроэнергия.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме