Я не можу нічого радити, сам недавно був в подібній ситуаціїї. Поїхав до них, там якась стара ферма, вийшов зачуханий вуйко, котрий сказав що треба чекати дня 3. Вибір матеріалів просто ніякий. Порахували вартість вийшло 1100 євро. Я трошки покрив їх про себе матуками і поїхав геть. Передзвонив товаришів з Бердичова. (мені до них їхати 460 км. а Дрогобич 12 км). Там середня ціна майже у всіх становила від 800 до 1100 доларів. Вибрав для себе (як мені тоді здавалося) найбільш прийнятний варіант, тим паче двоє людей до того там робили. І взагалі про бердичів були хороші відгуки. Моя біда була в тому що я вважав що там всі одинаково професійні майстерні. Попав на одного "ганзерватива", по телефону було обіцяно 800 дол, по факту вийшло 1025 дол. Обіцяли за 12 год, сидів там з 7-00 ранку, до 3-00 ночі. Прокляв все на світі. Правда не буду гнівити Бога, зробили якісно, нічого не скрипить і не відвалюється, але нерви падлюки поїли хай Бог бороне.
согласен на все 100 уехал от них в 2 часа ночи обещали в 5 вечера
Я не можу нічого радити, сам недавно був в подібній ситуаціїї. Поїхав до них, там якась стара ферма, вийшов зачуханий вуйко, котрий сказав що треба чекати дня 3. Вибір матеріалів просто ніякий. Порахували вартість вийшло 1100 євро. Я трошки покрив їх про себе матуками і поїхав геть. Передзвонив товаришів з Бердичова. (мені до них їхати 460 км. а Дрогобич 12 км). Там середня ціна майже у всіх становила від 800 до 1100 доларів. Вибрав для себе (як мені тоді здавалося) найбільш прийнятний варіант, тим паче двоє людей до того там робили. І взагалі про бердичів були хороші відгуки. Моя біда була в тому що я вважав що там всі одинаково професійні майстерні. Попав на одного "ганзерватива", по телефону було обіцяно 800 дол, по факту вийшло 1025 дол. Обіцяли за 12 год, сидів там з 7-00 ранку, до 3-00 ночі. Прокляв все на світі. Правда не буду гнівити Бога, зробили якісно, нічого не скрипить і не відвалюється, але нерви падлюки поїли хай Бог бороне.
согласен на все 100 уехал от них в 2 часа ночи обещали в 5 вечера
andrufirst ну не буде пахнути квітами у щойно поклеєному салоні.
Вивонюється за кілька днів і нічого страшного немає...
Я от думаю, а нащо клеїти шмату (тряпку) на стоки і боковини?
Оригінальни салон на Добло голий але не цікавий.
Наступну свою машину повнінстю перероблю намальним обдувом ніг і охолодженням зверху для задніх пасажирів. Як варіан спробую задути все флоком. Шумо-вібро-тепло обов'язково максимально ефективно.
А решту - хай борсуки товчуться, але пиріг має бути практичним, а не гламурним.
Час покаже, може пересяду на 156, 2.4 спорт чи крос і нах то пиріг, але може візяму доблопоповозку для добивання....
На кожен товар сві покупець. ИМХО.
andrufirst ну не буде пахнути квітами у щойно поклеєному салоні.
Вивонюється за кілька днів і нічого страшного немає...
Наступну свою машину повнінстю перероблю намальним обдувом ніг і охолодженням зверху для задніх пасажирів. Як варіан спробую задути все флоком. Шумо-вібро-тепло обов'язково максимально ефективно.
Час покаже, може пересяду на 156, 2.4 спорт чи крос і нах то пиріг, але може візяму доблопоповозку для добивання....
На кожен товар сві покупець. ИМХО.
andrufirst
Як варіан спробую задути все флоком. Шумо-вібро-тепло обов'язково максимально ефективно.
На рахунок практичний то 100%, тому переробляти сам буду так як "бердичівський" тюнінг мене ніяк не влаштовуе. А тепер питання, що таке
флок, і чим ви обклеюте нижню частину дверей навколо карт, на фото в сусідній темі Ви розмістили двері свої, схоже на шкіру або замінник.
кроме топик стартера, кто-нить еще переделывал авто на этой фирме? http://autoplaz.com.ua. Хочу свою переделать. Смотрел фото работ, вроде качественно делают. но то фото, а хотелось бы реальный отзыв услышать
Смотрел фото работ, вроде качественно делают. но то фото, а хотелось бы реальный отзыв услышать
На городском форуме есть немного про Бердичев. Может определишься...
http://zhzh.info/forum/31-10274-1
Многие говорят за Гришковцы(перед Бердичевом).Делают качественно.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме