copernic, у вас 120л.с. Так не чесно, але для короткої по місту з кондером намально!
У мене розхід коливається від 6,2-6,9 л /100 км, 70%/30% траса/місто, стиль водіння економний, до речі можливо я перший але в мене комп не бреше, заливаю завжди повний бак похитуючи машину щоб повітря вийшло до 1 л може вміститись, і звіряю із компом практично диву дивуюсь як таке можливо розходження з компом може 50 грам / 100 км!!
Значить розход коливається від 6 до 9 л/100км по місту... звичайно факторів багато (якість пального, стиль їзди і т.п.), але ж має бути якась основна причина? Чому в мене жре біля 9-ти л, а вкогось 6л ?! Обідно *ля! Однин з факторів вибору дизеля - була економія на пальному.
Ще помітив що у всіх різниця між трасою і містом невелика (1-1,5л), в мене ж по трасі бере 6л, а по місту до 9л... І що робити, може форсунки перевірити?
от себя. Городской режим понятие растяжимое, езжу в основном на работу + детсад + гараж, в день около 25км, получаю 7-7.5 литров, потому как много коротких улочек, светофоров. Четвертую передачу даже негде включать. А если дела ведут по проспекту и т.д. получаю по компу 6 литров, а то и меньше. Езда 1500-2000 оборотов. Загрузка машины - в основном сам, реже жена +2 деток. Груз не вожу. Заправка WOG Mustang. Так что думаю можно и 10литров расходовать по городу на вполне исправном авто.
1,9 jtd, максі, по місту короткочасні поїздки виходь 8,7л реальний росхід(тяжка права нога), за містом 80-90 км/год 5,8л реальний. По трасі впринципі задоволений а по місту хотілося б менше. Що скажете, є чого паритись чи все гуд?
У меня 1.9 JTD.Комп пишет шопопало - фактический расход бывает 11л,бывает 4.7л?. Пробег на одном литре то 20км,то 14км.Вообщем решил проверить по топливу и км.На 1000км ушло 70литров,из них 600км хреновой (в ямах) трассы и 400км в Киевских пробках.При этом мотор почти не глушил(грелся).Считаю расход хорошим,машинка прошла 216 т.км. _________________ Галантерея,ремни,кошельки,сумки из кожи ручной работы.Любой "каприз из кожи"под заказ.
https://www.facebook.com/pg/StetsLeatherCraft/photos/?ref=page_internal
І що ти ще хочеш від машини? Та я і сам не проти щоб машина взагалі не брала але на жаль не получається. .
Факторів дуже багато:
1. Літо;
2. Зима - не вплані прогріву, я практино не прогріваю, 20-50 сек даю на прокачку масла, далі гріється в процесі тихої їзди, а в плані чиста дорога чи без снігу? Якщо сніг, то у мене розхід при економічній їзді усі 8,5-9,5 л, без снігу 7,3-7,5 л. Нажму на гашетку - мінімум на 1 л збільшується. Цікаво що помітив (ЦЕ НЕ РЕКЛАМА) що на ОККО саму на пульс дизель не менше 0,5 л менший розхід.
Короче, не парся у тебе нормальний розхід. Хочеш економити? На педаль нажимай, якнайлегше, підкочуйся на світлофори та місця зупинки на передачі, крути двигун до 1750 обертів. _________________ продаю ELM 327, Fiat KM tool,K-line, Діагностичне обладнання
Скачати MultiEcuscan https://drive.google.com/folderview?id=0B3q3oQacGbA0TDBvQXRHSF9YVVk&usp=sharing
т. 093-80-000-80
т. 097-33-99-365
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме