|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
=Avtorarytet= Италоманьячище
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.05.2008 Сообщения: 1875 Откуда: Україна
|
Добавлено: Вт Июн 21, 2011 12:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Да подивіться різницю в ціні на mobile.de чи autoscout24 на нормальні і виїжджені машини! Ніхто не буде гнати нормальну - не продасть. Пробіг змотаний завжди! Бувають легко биті стоять від страхових, буває якийсь глюк з машиною, но це рідкість. На базарі всі блистять, але чому вони тут?
Хто ближче до гонщиків - той може вибрати щось краще...
За 11000$ 2006року 1.9Mjet не буде нормальна, але може вона буде їздити дуууже довго. А 2008-09 року задовбе мозг так, що не радий будеш.
А про двигуни скажу наступне: Мені жтд більш подобався, він до 3000 тягнув добре, Mjet так тяне до 4000 обертів. На жтд більше відчувався ривок турбіни, на мджеті плавніше. По обслуговуванню різниця мінімальна. Mjet набагато простіший HDI, SDI, CDI і решти турбіків. ЖТД це той самий простий TDI.
У нас вже четвертий мультіджет і до мотора ще ніхто не ліз, хоча їх реальний пробіг ніхто не знає. |
|
Вернуться к началу |
|
|
platur Amico
Возраст: 54 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.04.2011 Сообщения: 12 Откуда: Киев
|
Добавлено: Пн Июн 27, 2011 18:02 Заголовок сообщения: |
|
|
Вам пощастило, раз у вас
"...вже четвертий мультіджет і до мотора ще ніхто не ліз..." У мене знайома так морочиться з 1,3мультіком з пробігом під 300тис, що нікому не пораджу, машина з сервісу ненадовго виїжджає. Все таки пробіг багато значить, недаремно за кордоном на вартість авто найбільше пробіг впливає, а не рік випуску, як у нас.
Мені знайомий пригнав з голандії 1,9JTD 2004 року з пробігом 140тис (машина не в комерції була) - просто ласточка, літає |
|
Вернуться к началу |
|
|
Letun Италоманьячище
Возраст: 54 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.11.2005 Сообщения: 2643 Откуда: Киев
|
Добавлено: Вт Июн 28, 2011 02:23 Заголовок сообщения: |
|
|
platur писал(а): | Вам пощастило, раз у вас
"...вже четвертий мультіджет і до мотора ще ніхто не ліз..." У мене знайома так морочиться з 1,3мультіком з пробігом під 300тис, що нікому не пораджу, машина з сервісу ненадовго виїжджає. |
дай телефон, помогу. там движок абсолютно не сложный, просто есть пара нюансов. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.05.2008 Сообщения: 1875 Откуда: Україна
|
Добавлено: Вт Июн 28, 2011 22:24 Заголовок сообщения: |
|
|
platur? наголошую, що у нас виключно 1,9 мультіджет - 1,3 не беремо, бо гонщикам аби швидше впарити, а мені кажуть: !Ром, ну його нах..й! Візьми 1,9!"
+100500 до 1,9ЖТД, порівняно з новим - просто казка, яку добити не можна, а він всьо їде і пох. Мали більше п’яти штук, знаємо! |
|
Вернуться к началу |
|
|
mishanja_86 Италофан
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.04.2012 Сообщения: 121 Откуда: Львов
|
Добавлено: Пт Апр 13, 2012 00:12 Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | наголошую, що у нас виключно 1,9 мультіджет - 1,3 не беремо, бо гонщикам аби швидше впарити, а мені кажуть: !Ром, ну його нах..й! Візьми 1,9!"
+100500 до 1,9ЖТД, порівняно з новим - просто казка, яку добити не можна, а він всьо їде і пох. Мали більше п’яти штук, знаємо! |
та ну його нафіг. шоб вибрати машину на свої важко зароблені кровні треба не один форум перелистати і не одного власника послухати. вже й ніби визначився з 1.3, а тут заліз на форум і всьо по новому...
є у мене сусід, толковий мужик, майстер хороший, але дуже вже колоритний дядько. так він казав про всі іномарки: я є?ав працювати на капіталістів і дорогі запчастини. вже років з 10 їздить на запорі. |
|
Вернуться к началу |
|
|
игорь410 Amico
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.11.2011 Сообщения: 28 Откуда: донбасс
|
Добавлено: Вс Апр 22, 2012 15:16 Заголовок сообщения: |
|
|
mishanja_86 писал(а): | Цитата: | наголошую, що у нас виключно 1,9 мультіджет - 1,3 не беремо, бо гонщикам аби швидше впарити, а мені кажуть: !Ром, ну його нах..й! Візьми 1,9!"
та ну його нафіг. шоб вибрати машину на свої важко зароблені кровні треба не один форум перелистати і не одного власника послухати. вже й ніби визначився з 1.3, а тут заліз на форум і всьо по новому...
є у мене сусід, толковий мужик, майстер хороший, але дуже вже колоритний дядько. так він казав про всі іномарки: я є?ав працювати на капіталістів і дорогі запчастини. вже років з 10 їздить на запорі. |
|
|
Вернуться к началу |
|
|
игорь410 Amico
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.11.2011 Сообщения: 28 Откуда: донбасс
|
Добавлено: Вс Апр 22, 2012 16:27 Заголовок сообщения: |
|
|
А у меня доло1.9 простой дизель, и мне другой машинки не надо. Просто и надёжно. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
Добавлено: Вс Апр 22, 2012 18:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну не рівняйте запор та іномарку, якось недоречно.
Давайте на тазіки пересядемо...
Я їздив на різних машинах і я готовий і хочу платити за якість і за те, щоб їхати з комфортом, безпечно а не проводити вихідні під машиною.
На кожен товар свій покупець...
Розкажіть мені, чому, як правило, тазіки розцяцьковані з наклейками, тюнігом і гучною музикою і всі я один кричить, що його тазік це всьо, решта машин просто гуано. Через кілька років людей не впізнати, розказують - не бери таз! |
|
Вернуться к началу |
|
|
mihas Италоманьяк
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.08.2011 Сообщения: 441 Откуда: Бровары
|
Добавлено: Вс Апр 22, 2012 18:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Да 1.9жтд или мультик РУЛИТ |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|