|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
malagutti Италофан
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 03.05.2010 Сообщения: 112 Откуда: Белая Церковь
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 16:54 Заголовок сообщения: |
|
|
Ну і нафіга панове потрібно його було так теє? _________________ Браузерные и клиентские игры: maximalblog.net |
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 17:01 Заголовок сообщения: |
|
|
Та ти розумієш, що ця тема,нанокосмічні технології вже в печінках сидить. Ну і обписано вздовж і в поперек.
Єдине , що може виправдати ТС-а -- це те , що його зобанели в Гуглі і в форумному пошуку. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
DsH Италолюбитель
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.11.2011 Сообщения: 60 Откуда: Рівне
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 20:33 Заголовок сообщения: Re: Хтось лив собі той нонопротек в мотор? |
|
|
epi писал(а): | В мене колега заляв в спринтера, димів добре, мотор ожив на очах, як раз підходить час міняти масло я в роздумах..., по його словах все гуд лише одне - мотор перестав грітися |
Якщо маеш зайви кошти - витрачай ! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Don-Pedro Италофан
Возраст: 58 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.04.2011 Сообщения: 191 Откуда: Lviv region
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 20:56 Заголовок сообщения: |
|
|
Купи дійсно порядне масло і буде тобі і НОНО і НАНО,іне будеш парити собі голову , самовнушаючи собі що ти зробив дуже добре ,а в дійсності просто викинув гроші . _________________ Успіхів у безнадійних справах!!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
toxakuzh Италомафиози
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 04.11.2011 Сообщения: 738 Откуда: Україна, Орджонікідзе-Покров
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 21:19 Заголовок сообщения: |
|
|
Нах флудить!!! Человек спросил - человеку отвечаю: реальный случай - была у меня (не у коллеги, не у друга, не у того парня) ВАЗ 21063 с компрессией 1 цилиндр - 10,3; 2 - 10,6; 3 - 10,2; 4 - 9,2. Залили какой то ХАДО-ретавилизат (если надо, уточню какой, просто после того что залили 2 новых поколения хадо появились) и о чудо - копмпрессия стала 10,8-11,3 (хотя я ще той Хома нэвирячий) но факт остаётся фактом. А там хрен его знает ХАДО помогло или приливы-отливы, влияние Марса , или другая мистика.
Пы.СЫ. Машина мной продана, и до сих пор ездит(после заливки прошло 2 года), вскрытие никто ещё не проводил, что бы сказать что там внутри и какие последствия ХАДО заливки.
Пы.Сы.Пы.Сы. НЕ РЕКЛАМА |
|
Вернуться к началу |
|
|
санич Италофан
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.01.2012 Сообщения: 142 Откуда: київська обл.
Авто: Опель кадет 1.6D ,був, FIAT SCUDO 1.9D простий як двері
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 21:38 Заголовок сообщения: |
|
|
Мене добиває те, шо дехто з форумчян ,не давши відповідь на пряме питаня, починає опускать , нижче плінтуса,називать дураками тих, шо знаходиться в пошуку відповідей на свої питаня . Хто ж ,признається про свій, навіть і неприємний для себе досвід. Тому шо ярлик ,його уже чекає на форумі "ЛОХ"
Звичяйно, для когось ці питаня вже пройдені, і більша половина цих питань провірена на свої помилках. Ми спілкуємось для того щоб помилки не повторювали інші.Чйомуб, не помогти іншим обминать шахрайські схеми. Найбільше, нас хохлів ,тішать помилки їнших. Це підвищює нашу самооцінку.
І не думаю шо ВИ такі ГУРУ, не наступали на граблі.
А в присадки, вірять всі. В іншомуб випадку заливали у двигуни розтоплений жир, він також зменшує тертя.
Але питань по вибору мастила багато , і вони повторюються.
І їх не запльовують " ти шо , дурак користуйся пошуком ,це питання вже обсмоктуваль ." Ми постійно шукаємо вічний двигун.
Між іншим, пошук працює хреново!!! Шукав багато разів відповіді на свої питання.
Якби зайве бабло кармани рвало, то я спробувавби.НА виставках автопрому ним постійно двигло сношають. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Vladimir TV Италомафиози
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2011 Сообщения: 1071 Откуда: Украина
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 21:47 Заголовок сообщения: |
|
|
санич писав:"Між іншим, пошук працює хреново!!! Шукав багато разів відповіді на свої питання".
|
|
Вернуться к началу |
|
|
anatolii Италомафиози
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.02.2011 Сообщения: 575 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 22:00 Заголовок сообщения: |
|
|
Правильно, пошук і буде ХРЕНОВО працювати - коли створювати одинакові теми : подивіться уважно скільки є одинакових тем!!!!!!! , а це камінь в город не людям які шукають допомоги, а модераторам форуму, таке відчуття що їх взагалі немає. Відповісти на запитання "не флуди" це саме легше. Прохання до модераторів - організуйте роботу форуму чітко по темах і по питаннях, почистіть форум від одинакових тем і питань. ЩОСЬ РОБІТЬ не сидіть склавши руки. |
|
Вернуться к началу |
|
|
санич Италофан
Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.01.2012 Сообщения: 142 Откуда: київська обл.
Авто: Опель кадет 1.6D ,був, FIAT SCUDO 1.9D простий як двері
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 22:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Хто крайній ? Стрелочнік!! І гайцигазаза. |
|
Вернуться к началу |
|
|
lokerback Италолюбитель
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 23.08.2011 Сообщения: 71 Откуда: Канів
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 22:20 Заголовок сообщения: |
|
|
хочу поділитися особистим досвідом:
страшенно вив насос ГУРа, поміняв масло, та і їздив так поки не почав туго крутитися руль, потім вирішив спробувати нано присадку (не буду казати яку саме, щоб не думали, що рекламую, кого цікавить відповім в приват) провів обробку згідно інструкції і через 3 тис км. звук став набагато меншим, звичайно не так як новий, але результатом задоволений. Зараз пробіг приблизно 18 тис після обробки, все в нормі, кермо крутитися нормально, звук став майже не помітним.
Я на власному досвіді переконався, що присадки діють, головне купити нормальну, планую залити і в двигун. |
|
Вернуться к началу |
|
|
horseus Италоманьячище
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.11.2007 Сообщения: 2550 Откуда: Из страны непуганных идиотов
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 23:04 Заголовок сообщения: |
|
|
anatolii писал(а): | Прохання до модераторів - організуйте роботу форуму чітко по темах і по питаннях, почистіть форум від одинакових тем і питань. ЩОСЬ РОБІТЬ не сидіть склавши руки. |
вот им нех делать как организовывать и упорядочивать бредовые и повторяющиеся с завидной периодичностью темы типо НОНОпротекофф и тэдэ..
поиск потому и не будет работать, ибо Нанопротек ( или Nanoprotec, как удобнее), а пока будет процветать безграмотность одних и лень других - эти темы былиестьибудут. |
|
Вернуться к началу |
|
|
horseus Италоманьячище
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.11.2007 Сообщения: 2550 Откуда: Из страны непуганных идиотов
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Hahol Италофан
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.01.2010 Сообщения: 139 Откуда: чернигов
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 23:29 Заголовок сообщения: |
|
|
санич писал(а): | Мене добиває те, шо дехто з форумчян ,не давши відповідь на пряме питаня, починає опускать , нижче плінтуса,називать дураками тих, шо знаходиться в пошуку відповідей на свої питаня . Хто ж ,признається про свій, навіть і неприємний для себе досвід. Тому шо ярлик ,його уже чекає на форумі "ЛОХ"
Звичяйно, для когось ці питаня вже пройдені, і більша половина цих питань провірена на свої помилках. Ми спілкуємось для того щоб помилки не повторювали інші.Чйомуб, не помогти іншим обминать шахрайські схеми. Найбільше, нас хохлів ,тішать помилки їнших. Це підвищює нашу самооцінку.
І не думаю шо ВИ такі ГУРУ, не наступали на граблі.
А в присадки, вірять всі. В іншомуб випадку заливали у двигуни розтоплений жир, він також зменшує тертя.
Але питань по вибору мастила багато , і вони повторюються.
І їх не запльовують " ти шо , дурак користуйся пошуком ,це питання вже обсмоктуваль ." Ми постійно шукаємо вічний двигун.
Між іншим, пошук працює хреново!!! Шукав багато разів відповіді на свої питання.
Якби зайве бабло кармани рвало, то я спробувавби.НА виставках автопрому ним постійно двигло сношають. |
+1000
Не только поиск нормально работать не будет, но и форум тоже. Сидит кучка "умных" и обсир-ет всё, что ей не нравится, илт то, о чём сами нихр. не знают. А форумы вообще-то создаются для общения и обмена опытом. У нас же форум напоминает курятник: нае-и ближнего, обосри нижнего. |
|
Вернуться к началу |
|
|
sahavlad Италомафиози
Возраст: 65 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.06.2011 Сообщения: 504 Откуда: ник обл
Авто: фиат скудо 2.0 jtd 03г.продал(жалею), купил Ситроен Джампер 05. WV T5 2005г.в. 1.9.
|
Добавлено: Чт Апр 12, 2012 23:53 Заголовок сообщения: |
|
|
после применения присадки мотор перестал брать масло. Покупаю ровно 4литра и до замены без долива. При общем пробеге 320000. Не НАно, другая
Последний раз редактировалось: sahavlad (Пт Апр 13, 2012 09:15), всего редактировалось 1 раз |
|
Вернуться к началу |
|
|
Urka Оргкомитет клуба
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.09.2009 Сообщения: 7320 Откуда: Киев, Куреневка-Виноградарь
|
Добавлено: Пт Апр 13, 2012 08:26 Заголовок сообщения: |
|
|
мне аж стыдно стало что я кого то обосрал
сам не лил нонопротек, лил другую херню "по совету друзей"(с), хуже не стало, лучше тоже так что лить можно, если есть лишние деньги _________________ fiat 124-->fiat tipo--> ford focus II + uno turbo
я пью только 2 вида пива: Хугарден и бесплатное©
СТО автохакер ищет механика(Киев) |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|