|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Kievman Италоманьячище
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.02.2006 Сообщения: 7082 Откуда: такие берутся?
|
Добавлено: Чт Сен 09, 2010 14:15 Заголовок сообщения: |
|
|
Нет, не ошибся. Мы приятно пообщались, он даже фен отдал напарнику на время беседы, выписал протокол который я все равно аннулирую, и он это прекрасно понимал, но есть "план" который нужно выполнить, именно этот момент он считает самым большим злом в их профессии.
Хороший дядька, откровенный, хоть и гаишник.... _________________ Я знаю жизнь)
Tipo 1.4 '89 -> Brava 1.6 '96 -> ... -> на автомате ) |
|
Вернуться к началу |
|
|
AnageN Италолюбитель
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.08.2010 Сообщения: 95 Откуда: Львов, Червоноград
|
Добавлено: Пн Мар 26, 2012 18:05 Заголовок сообщения: |
|
|
Розрухаю стару тему. Наприклад, при страшно поганому дню та генетичній нелюбові до ДАІ, їдеш, бачиш - стоять з порушенням, зупиняєшся по правилам, підходиш, провіряєш документи, питаєш, хто водій з двох, і другого заставляєш виписати протокол про порушення на першого (водія). Відовив? Стаття тра тра тра ККУ, заставляєш першого прийняти заяву на другого про невиконання ним службових зобовязань, або в міліцію. Це так в теорії, коли немає куди день потратити.
А от конкретне питання. Чи можу я вимагати в інспектора ДАІ щоб він прийняв заяву про правопорушення, яке не стосується ПДД? Він ж спершу міліціонер, а вже потім інспектор даі. Йду закон про міліцію перечитаю |
|
Вернуться к началу |
|
|
DIN Италоманьячище
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.03.2006 Сообщения: 7609 Откуда: г.Харьков
|
Добавлено: Пн Мар 26, 2012 22:21 Заголовок сообщения: |
|
|
Цитата: | Стаття тра тра тра ККУ, |
и знаешь кака статтттяяяя? _________________ лучше с другом потерять чем с дураком найти |
|
Вернуться к началу |
|
|
bbz Италомафиози
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.08.2011 Сообщения: 519 Откуда: Киев
|
|
Вернуться к началу |
|
|
AnageN Италолюбитель
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.08.2010 Сообщения: 95 Откуда: Львов, Червоноград
|
Добавлено: Вс Апр 01, 2012 12:59 Заголовок сообщения: |
|
|
Це повний абсурд. Конституцію України (самий самий закон).
Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.
Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
За винятком злочинів, державної таємниці (фотографувати ракетні бази а потім пересилати фотки в США в край не рекомендується) і бла бла бла.
То DIN: Оскільки і ДАІ, і Беркут і Сокіл і Зелені Слоненята - спецпідрозділи та профільовані частини МІЛІЦІЇ, закон для них один. Як колись говорилось - "Ти спочатку солдат, а вже потім радист", так так вони спочатку міліціонери, а вже потім інспектори ДАІ.
Закон про міліцію, стаття 10 пункт 2
Стаття 10. Основні обов'язки міліції
2) виявляти, запобігати, припиняти та розкривати злочини,
вживати з цією метою оперативно-розшукових та профілактичних
заходів, передбачених чинним законодавством; |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|