|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Rekbr Италолюбитель
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.11.2011 Сообщения: 66 Откуда: Украина
|
Добавлено: Ср Мар 21, 2012 11:07 Заголовок сообщения: Глохне при гальмуванні на вижатому зчеплені |
|
|
Після набору швидкості 60-70 км. і переходу на нейтральну передачу та помірного не дуже різкого гальмування перед світлофором автомобіль заглох. Подумав, що не вимкнув передачу , буває. Але, сьогодні схожа ситуація - впали обороти до 450-500 але витягнула, не заглохла.
Питання: що за каприз?, на порередній бензиновій така ситуація була при несправному датчику холостого ходу. А тут?
Авто - Джампі 2.0, НДІ 2004 р.в. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Aryll Италоманьяк
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.05.2010 Сообщения: 460 Откуда: Хмельницкая обл.г.Городок
|
Добавлено: Ср Мар 21, 2012 14:37 Заголовок сообщения: |
|
|
В мене торік теж так зо три рази було, але само по собі десь поділось. Правда порухав шлангами вакуума ! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Mega-Lo-Maniack Италофан
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 15.05.2011 Сообщения: 326 Откуда: Ровно
|
Добавлено: Ср Мар 21, 2012 19:11 Заголовок сообщения: |
|
|
маю таку саму мульку, в основному при непрогрітому двигуні трапляється. (на великих швидкостях чи то при різкому гальмуванні чи при протяжному плавному немає такого, а на швидкостях менше 60 буває)
У всіх знайомих у кого скудо чи джампі виявив те саме |
|
Вернуться к началу |
|
|
legolviv Италоманьяк
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 17.05.2011 Сообщения: 465 Откуда: Lviv
|
Добавлено: Чт Мар 22, 2012 00:05 Заголовок сообщения: |
|
|
В мене на добло було таке, коли лопнув один хомут. не знаю що то за шланг, але хомут поставив - і все пропало. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Чт Мар 22, 2012 00:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Дивіться де тікає вакуум. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Rekbr Италолюбитель
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 29.11.2011 Сообщения: 66 Откуда: Украина
|
Добавлено: Вт Апр 03, 2012 13:17 Заголовок сообщения: |
|
|
Дякую за поради. Але
Подивився, підтягнув, вакуум - ніби є, тримає, два тижні відїздив, майже забув - сьогодні - знову теж саме, правда не заглохла але оберти впали до мінімуму. Як каже мій сусуд - "Будем посмотреть!" _________________ Машина - як жінка, подобається одні, а їздять на інших! |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|