Є така професія ,,решало,, в МВРЕВ от і звідти беруться такі ціни.Сама вартість документів плюс всім пороздавати,я наприклад робив через ,,решалу пасажира,, літом . Мені все обійшлося в Рівному 2500грн.
Последний раз редактировалось: Сміт (Пт Фев 03, 2012 18:08), всего редактировалось 1 раз
зачем вам те "решалы"?? сейчас самому можно нормально и шустро все сделать. сам убедился в этом! _________________ Кирпичные камины, барбекю. Недорого, качественно!
Взагалі в Україні тільки 2 фірми мають ліцензію на видачу цих документів - в Києві Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут м.Київ, Проспект перемоги, 57, 6 поверх/переобладнання: http://www.insat.org.ua/. Ще в мене дописано Смирнова-Ласточкіна дод.№9 - не знаю до чого це.
І м. Житомир, фірма "ОПАД"
Всі інші - або представники, або посередники. Є в кожному місті.
В Житомирі можна звернутись до мого знайомого - але він теж представник ОПАДа. Бере за послуги мінімум. Пишіть в лічку.
А в МРЕО можна самому все вирішити, при постановці авто на облік.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме