Сайт Українського клуба фанів FIAT Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT

ФотогалереяФотогалерея   FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Скудо труїть

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse)
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Aleksandr88
Amico

Amico

Знак зодиака: Рыбы

СообщениеДобавлено: Пн Фев 13, 2012 14:29    Заголовок сообщения: Скудо труїть Ответить с цитатой

Всім привіт я раніше писав про свою проблему в мене Скудо 2000р 1.6 моноінжектор газ-бенз 2-ге покоління (пропан-бутан) повний пасажир.Проблема полягає в тому,що коли заводдиться,то працює як тре,а нагрівається десь до 70градусів но починає труїти,а на газові може взагалі заглохнути.Але коли даю оберти труїти перестає і коли їду проблем нема,але деколи може загорітись чек(на бензині).Розхід палива став вкликий бензину десь-14-15,а газу 18-20 літрів на сотку.Підключали до компютера каже шо помилок нема.Міряли компресію кругом по 9 правда не знаю скільки має бути бо не цікавився.Поміняв свічки поставив фірмені 4-х контактні спеціально на газ-бензин,поміняф котушку-теж фірма-результату-0.Мені того разу написали шо може бути підсос повітря,або треба регулювати клапани. Як це можна зробити і чи можна самому.Я ще думав чи не може бути проблеми в самому моноінжекторі бо там чути якесь клацання особливо на холону.
Буду радий любі інформації.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
T-pok
Италофан

Италофан

СообщениеДобавлено: Пн Фев 13, 2012 15:26    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

А інжектор пробував промивати Question
Aleksandr88
Amico

Amico

СообщениеДобавлено: Пн Фев 13, 2012 15:49    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Не пробував ніхто не береться за моноінжектор,а сам не знаю чи зможу?
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
alex-lv
Италоманьячище

Италоманьячище

Знак зодиака: Дева

СообщениеДобавлено: Пн Фев 13, 2012 18:13    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я так думаю, що інжектор тут нідочого, раз троїть і на газу.
Чи провильно ти пишеш, ТРУЇТЬ Smile , може просто малі оберти холостого ходу і тобі здоється троїть? Великий розхід може бути від того, що пропадає іскра на одній із свічок.
Треба дивитись
1. регулятор холостого ходу "6"
2. катушку запалювання "10" і ВВ дроти
3 датчик положення дросельної заслонки "4"
Hi
PS.Звернись на другу гілку форуму, на інші ФІАТИ де ставились такі мотори-поможуть.

dgjjj.JPG
 Описание:
 Размер:  235.29 KB
 Просмотрено:  173 раз(а)

dgjjj.JPG

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT -> Мінівени, мікроавтобуси (FIAT Scudo, FIAT Ducato, FIAT Ulysse) Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

Перейти: