stamat11
По коробке нет претензий? Тогда заливай самое лучшее из того, что разрешает тебе кошелек _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
CreAtoR
претензий нет, сам смысл синтетика или полу, и какая маркировка масла _________________ Мы ничего не раздаем с такой щедростью, как советы.(с) Франсуа де Ларошфуко
095-888-31-80
Эту историю что метал не поддается обработке после применения ХАДО уже слышал.А может наша проблема в том что мы бросаемся за помощью к этому чудо-составу тогда как агрегат уже предельно убит, вот если-бы обработку сделать на еще живом механизме.Сугубо мое личное мнение, прошу строго не судить
stamat11
У мене в інструкції по експлуатації рекомендують ЕССО або ШЕЛ 75W/80. Я собі заливав ЕЛЬФ Транселф.
Vladivir
Цілком з Вами згідний. Але річ у тім, що я купив авто, в якому коробка вже була убита. Тепер шукаю змогу відстрочити ремонт, поки збираю кошти на нову коробку (і шукаю з найменшим пробігом). Думаю що в моєму випадку Хадо вже не зашкодить. Особливих надій не покладаю, але все ж таки
я вот уже вычитал "в КПП переднеприводных автомобилей рекомендуется применять трансмиссионные масла класса API GL-4 либо API GL-4/5 с вязкостью SAE 75W-80, SAE 80W-85, SAE 80W-90"
По вязкостным свойствам допустимый диапазон применения: для 75W-80 — от -40 до +25°С, для 80W-85 — от -30 до+35°С, для 80W-90 - от-30 до+45°С. _________________ Мы ничего не раздаем с такой щедростью, как советы.(с) Франсуа де Ларошфуко
095-888-31-80
Последний раз редактировалось: stamat11 (Пн Янв 30, 2012 10:03), всего редактировалось 1 раз
stamat11
Синтетика.
Маркировку - извини, лучше выбирать самому. И пенять потом на себя. Советовать легко, сложнее - нести ответственность за последствия. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Диапазоны применения трансмиссионных масел
Минимальная температура Класс по SAE Максимальная температура окружающей среды, °С обеспечения смазки
узлов, °С
-40 75W-80 35
-40 75W-90 35
-26 80W-85 35
-26 80W-90 35
-12 85W-90 45 _________________ Мы ничего не раздаем с такой щедростью, как советы.(с) Франсуа де Ларошфуко
095-888-31-80
... збираю кошти на нову коробку (і шукаю з найменшим пробігом). Думаю що в моєму випадку Хадо вже не зашкодить. Особливих надій не покладаю, але все ж таки
хадо тоже немалых денег стоит, так что лучше на этом сэкономить и добавить денег до коробки
Cerber ХАДО і не зашкодить і нічого не дасть. У мене в коробці було залито якесь густе масло(не знаю,хто що там залив) і я вирішив поміняти ( на те що книжка пише для ТІРО ) і у коробці появився гул, вижимаю зцепу пропадае . Обробляв два раза ХАДО -результат -0. Гудуть підшипники.Передачі вмикаються без проблем. Тепер масло з коробки ще-й підкапує з підшипників-сальників п/осей, а на старому маслі не було.Зимою при таких як зараз морозах( у нас -20) з густим маслом передачу не втикнеш. Прошлою зимою коли було від 0 і нижче коли завів то дуже все хрустіло в районі сцепи-коробки ,при вижимі сцепи пропадало і коли авто прогріте не було. Все рішилось заміною диска зчеплення (корзина ще в нормі), зараз такого не має. _________________ Успіхів у безнадійних справах!!!
если об этом, то для себя выбрал TUTELA CAR MATRIX 75W85, но ещё пока что только выбрал вылечим сальники-пыльники, потом будем заливать.
ещё интересное есть тут. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Панове, поновимо питання.
ХАДО не будемо брати до уваги.
Також не будемо брати до уваги експлуатацію авто взимку.
Умови: є стара коробка, в якої накрились усі синхрони - хрумають усі передачі. Масло в коробці синтетика 75W/80, майже нове.
Потрібно: зменьшити або позбутися шкідливих для тендітної водійської свідомості звуків гаркання КПП на час, поки відбувається накопичення коштів і пошук нової коробки.
Питання: чи є сенс (чи допоможе) залити густіше масло, скажімо 80W/90, ТАД-17 і т.д.?
І що Ви скажете про ось цей варіант: http://www.exist.ua/cat/UCat/7/303/8A1060F2
Цікавлять усі думки і пропозиції.
Всім дякую.
Панове, поновимо питання.
ХАДО не будемо брати до уваги.
Також не будемо брати до уваги експлуатацію авто взимку.
Умови: є стара коробка, в якої накрились усі синхрони - хрумають усі передачі. Масло в коробці синтетика 75W/80, майже нове.
Потрібно: зменьшити або позбутися шкідливих для тендітної водійської свідомості звуків гаркання КПП на час, поки відбувається накопичення коштів і пошук нової коробки.
Питання: чи є сенс (чи допоможе) залити густіше масло, скажімо 80W/90, ТАД-17 і т.д.?
І що Ви скажете про ось цей варіант: http://www.exist.ua/cat/UCat/7/303/8A1060F2
Цікавлять усі думки і пропозиції.
Всім дякую.
Играться с маслом в этом случае безсмысленно. Собирай на другую б/у коробку или на новые синхроны и ремонт
Ремонтувати вже немає сенсу
Потрібно лише два-три місяці поїздити.
Ще помітив: у морози, коли масло густе, перші кілометри руху після стоянки коробка не гарчить.
(Плін: сам спитав - сам відповів )
Cerber ти порахуй по коштах-масло(дороге),ХАДО-це вже в копієчку попаде.Залиш ці гроші на коробку,а на два-три місяці тобі і цієї хватить _________________ Радуйся жизни,если получается
Часовой пояс: GMT + 3 На страницу Пред.1, 2, 3След.
Страница 2 из 3
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме