Автомобіль пригнаний в Україну три роки назад. Весь час в моїх руках. Не битий, не крашений. Стан люкс, 8 тис. назад замінене щеплення і масло в коробці. Заміна масла проводилась кожні 7-7.5 тис. км. Всі (вони ж єдині) нюанси по кузову виділені на фото. Салон повністю обшитий! Стоїть дорога 3-х компонентна музика, з двома підсилювачами і сабіком.
В комплекті два комплекти гуми - літня 195/55 16" і зимова 185/70 14", на рідних штампах.
Ціна 8900$ + невеличкий торг
Ціна вказана з врахуванням музики. Без неї буде дешевше.
Для клубнів можу продати окремо музику, якщо будуть бажаючі.
Можливий обмін на Альфу 166 2.4 JTD, або 156 в універсалі, дизель
тел: 0666487793.
ася: 454277299
п.с. Дуже прошу не офтопити, і якшо шось не подобається - проходити повз _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Последний раз редактировалось: ЙОЖЕГ (Пт Окт 28, 2011 19:35), всего редактировалось 2 раз(а)
... люкс, 8 тис. назад замінене щеплення і масло в коробці...
п.с. Дуже прошу не офтопити, і якшо шось не подобається - проходити повз
Я перепрошую, але "щеплення" російською це "прививка". Що стосується авта, то "сцепление" буде - "зчеплення". Ще раз перепрошую _________________ Omnia mea mecum porto
... люкс, 8 тис. назад замінене щеплення і масло в коробці...
п.с. Дуже прошу не офтопити, і якшо шось не подобається - проходити повз
Я перепрошую, але "щеплення" російською це "прививка". Що стосується авта, то "сцепление" буде - "зчеплення". Ще раз перепрошую
щеплення йому теж робили - свидоцтво цьому висип на дисках _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
это Египетская сила орудовала!!! _________________ Ford C-Max 2.0 (були: Opel Vectra C, Opel Omega B, Opel Vectra B, Opel Omega A, Opel Kadett E, Opel Kadett E, Fiat Regata 75 i.e.)
Цікавлюсь не просто так, шукаю собі Фіата. Я ще тут недавно, так пара питань є: це заводський пасажир? який двигун? Ну і скілько ціна буде, наприклад, без музики? Можна в ЛС.
Я серйозно. Дякую.
ПиСи. Скільки колес в комплекті?
ПиСи ІІ. Кондиціонер?
Последний раз редактировалось: valger (Чт Дек 01, 2011 17:20), всего редактировалось 1 раз
Цікавлюсь не просто так, шукаю собі Фіата. Я ще тут недавно, так пара питань є: це заводський пасажир? який двигун? Ну і скілько ціна буде, наприклад, без музики? Можна в ЛС.
Я серйозно. Дякую.
ПиСи. Скільки колес в комплекті?
Ні, це перероблений пасажир, двигун вказаний, в комплекті 8 коліс.
Ціна без музики була б 8500, але я вже передумав його продавати, тому тему можна закрити _________________ Йожег сцуко лічнасть!
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме