|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Петро Amico
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.11.2011 Сообщения: 12 Откуда: Івано-Франківськ
|
Добавлено: Вт Ноя 08, 2011 21:24 Заголовок сообщения: Як правильно зняти і потім натягнути допоміжний ремінь. |
|
|
Всім привіт,фіат скудо без кондиціонера.На малих обетрах важко крутиться руль,вже знаю що проблема в гідропідсилювачі.Перед покупкою нового хочу попробувати разібрати старий.Читав про це на форумі.Але не знаю як правильно попорядку зняти ремінь,а потім натягнути.Хто може опишіть,хочу завтра це зробити.
Можете також підказати де і чійого віробництва купити новий насос ціна контакти,може б\у .
Відпишіть терміново хто шо може по цьому.Дякую _________________ Ето не я имею автомобиль,а авто имеет меня! |
|
Вернуться к началу |
|
|
epi Италофан
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2011 Сообщения: 160 Откуда: Тернополь
|
Добавлено: Вт Ноя 08, 2011 22:08 Заголовок сообщения: |
|
|
таке реставрують, перевір рівень атеефки в бачку _________________ Cуперечка на форумі — це все одно, що олімпіада серед розумово відсталих. Навіть якщо ти переміг — ти все одно дурак.. (с) Невідомий |
|
Вернуться к началу |
|
|
Петро Amico
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.11.2011 Сообщения: 12 Откуда: Івано-Франківськ
|
Добавлено: Ср Ноя 09, 2011 00:19 Заголовок сообщения: |
|
|
рівень в нормі,теждень як поміняв атфку,думав почну з неї рішати питання тугого руля.
хто знімав зовнішній ремінь,хлопці? _________________ Ето не я имею автомобиль,а авто имеет меня! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Колобок Италомафиози
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.03.2011 Сообщения: 982 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Ср Ноя 09, 2011 00:25 Заголовок сообщения: |
|
|
Все дуже просто. Береш накидний ключ на 15. На верхній ролік (він же натяжний) вдіваєш ключ і піднімаєш догори. Знімаєш ремінь. Тільки перед зняттям запам"ятай як ремінь по роліках лежит, бо потім буде або задовгий, або закороткий. Роботу роби сміло - ролік не відкрутиш - там ліва різьба. _________________
067-790-69-45 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Петро Amico
|
Добавлено: Вс Ноя 13, 2011 02:30 Заголовок сообщения: |
|
|
Колобок дякую,це все я так і зробив,ще не читавши поста(догнав методом тика)юАле всерівно дякую за відгук.
А як то руль має крутитися легко чи трохи з зулиллям,ак у вас?І ще проблеми з тахометром,за мало показує,а деколи взагалі нічо не показує.,він електрониий? _________________ Ето не я имею автомобиль,а авто имеет меня! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Колобок Италомафиози
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 11.03.2011 Сообщения: 982 Откуда: Тернопіль
|
Добавлено: Вс Ноя 13, 2011 19:49 Заголовок сообщения: |
|
|
При стоянці руль одним пальцем не крутиться. Мінімум 2 потрібно. А на ходу дуже легко. Тахометр електронний. В мене теж були проблеми з тахометром. Але після 3000 км стало в норму. Мій пижик стов десь рік за кордоном після ДТП. Думаю що в тому і причина. Якщо після 3-5 тисяч пробігу не нормалізується, тоді потрібно шукати причину. _________________
067-790-69-45 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Петро Amico
|
Добавлено: Пн Ноя 14, 2011 01:45 Заголовок сообщения: |
|
|
Яку АТФку льєш,-декстрон 2 чи 3,просту чи шось за 100гр літра *бо тож іномарка*?Коли я вирішив поміняти старе масло, то воно було кольору болота,і хто того німця знає його давність. _________________ Ето не я имею автомобиль,а авто имеет меня! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Колобок Италомафиози
|
Добавлено: Пн Ноя 14, 2011 18:14 Заголовок сообщения: |
|
|
Я міняв один раз. Міняв масло в моторі і зразу в системі гідропідсилення. Заливали Castrol. Який саме не зняю. Хлопці дивились по каталогу. _________________
067-790-69-45 |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|