Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2011 Сообщения: 160 Откуда: Тернополь
Добавлено: Пн Окт 10, 2011 18:39 Заголовок сообщения: Питання по ходовій. Стукіт спереду справа
Почало потрохи підстукувати по шифері - відреставрував ричаги (думав шарова), поміняв заодно подушки стабілізатора, все скрутили, проїхався - то саме..., стойка тримає, суха, наконечники ходять туго. Вже не знаю шо міняти, може хтось шо підкаже. Стукіт десь в районі шарової
подомкрать машину и подергай колесо. Кстати стук может быть от увалянного амортизатора _________________ Авто нынче не роскошь, а средство передвижении. Но разница между автом и ведром большая))
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=31808
Возраст: 47 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.02.2011 Сообщения: 575 Откуда: Тернопіль
Добавлено: Пн Окт 10, 2011 19:02 Заголовок сообщения: Re: Питання по ходовій. Стукіт спереду справа
epi писал(а):
Почало потрохи підстукувати по шифері - відреставрував ричаги (думав шарова), поміняв заодно подушки стабілізатора, все скрутили, проїхався - то саме..., стойка тримає, суха, наконечники ходять туго. Вже не знаю шо міняти, може хтось шо підкаже. Стукіт десь в районі шарової
Можливо рульова колонка, можливо цапфа. Де реставрував ричаги (телефон майстра ), і яка ціна.
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2011 Сообщения: 160 Откуда: Тернополь
Добавлено: Пн Окт 10, 2011 19:07 Заголовок сообщения: Re: Питання по ходовій. Стукіт спереду справа
anatolii писал(а):
epi писал(а):
Можливо рульова колонка, можливо цапфа. Де реставрував ричаги (телефон майстра ), і яка ціна.
Іван на водоканалі біля білого замку тел. 0975166200. Ше є мужик на садовій (навпроти заїзду на ровекс), але кажуть дуже дере. Іще є десь біля універсаму, в Кременці там всьо роблять комплексно Ігор 0675285644
на ричагу чапфа і цапфа(?)2 рукою не міг пошевелити...туго так _________________ Cуперечка на форумі — це все одно, що олімпіада серед розумово відсталих. Навіть якщо ти переміг — ти все одно дурак.. (с) Невідомий
А ще можуть тарабанити копаки на колесних болтах. Причин багато - треба на діагностику Навпроти ринку "мотор" через дорогу за вулканізацією є автосервіс. Толкові хлопці. _________________
В мене була така ж ситуація, так ось виною всьому рейка виявилася. Потрібно міняти або реставрувати, але оскільки в м.Рівне майстрів по них фактично немає то їжджу так.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме