Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.10.2011 Сообщения: 1 Откуда: Киев
Добавлено: Чт Окт 27, 2011 18:44 Заголовок сообщения: Fiat 500C или Smart fortwo cabrio ?
Всем приветики! Захотела себе прикупить автомобильчик, вот присматриваюсь к компактным и в тоже время быстрым машинам, и сейчас имею на примете Fiat 500C в комплектации 1.4 AT Lounge с движочком на 100л.с. и Smart fortwo cabrio в комплектации 1.0 AT (102л.с.), обе машинки для меня очень симпатичные поэтому прям не знаю что и выбрать...Что посоветуете по этому случаю? Спасибо.
как вы думаете что тут посоветуют? _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Я бы брал фиат...он мне даже по дизайну больше нравится....
ну и брал бы конечно вот такой
http://www.youtube.com/watch?v=e31asnmRVac _________________ ***In SNAIL we Trust***
Fiat Regata 105 TC Full MPI>Dedra Integrale GT28RS 380 hp 1.6 bar ; AR 155 Q4 ; Alfa romeo 166 3.0 V6 sporttronic ; Subaru Forester S-edition 260 h.p.
Я от теж прочитав пост ТС-а і трохи впав у ступор. )) Матіз чи КуКу? Десь так, нє? _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Mannila реальный отзыв по 500-ке от Cinquecento:
Ср Фев 16, 2011 19:33
Цитата:
Так... Проїхав маршрутом Київ-Рівне-Луцьк-Львів-Київ
Разом вийшло 1200 км. Температура повітря до -10 градусів (Цельсія )
У мене враження такі:
Їхати на "роботі" по трасі важко, на "ручці" - чудово. Якщо все робиш у потрібний момент (орієнтуватись по звуку двигуна, а не тахометру мені було простіше), то гарчання, яке характерне цій коробці, майже не проявлялось. Крейсерська швидкість - 90-110 км/год. І хоча далі швидкість набирається легко, починається невиправдано велика витрата палива, а зустрічні фури намагаються здути машинку з дороги
Траса Луцьк-Львів. Це КАПЕЦЬ. Її просто немає, краще повернутись до Рівного і потім поїхати на Львів. Хто знає, що було весною 2010 року з трасою Одеса-Миколаїв - мене зрозуміє. У 5-ти годинній битві з бездоріжжям 500-ка вийшла переможницею! Керувалась легко, з мілкими ямами 15 диски легко порались.
На паскудній бруківці Львова і веде себе паскудно, плигає наче козел у період спарювання, так що львів'янам не їздити на 500-ці ))))
Загалом взяла 5,8 л./100 км. Показник комп'ютера підтвердив розрахунок. При цьому до Луцька показник був 5,5.
Трохи не зручна була посадка (зріст 175 см., середньої статури), якщо ногам комфортно - руки швидко втомлюються тримати кермо і навпаки. Можливо це завдяки об'ємній і численній зимовій одежі. Підлокітник треба обов'язково.
Позаду сиділа одна людина невеликого зросту. З її слів було досить зручно.
Клімат-контроль погано справляється з роботою, якщо за бортом менше -5. Якщо ногам і тулубу тепло - мерзнуть руки і голова.
Погано справляються з роботою щітки переднього скла при мінусовій температурі. Ще й при зменшенні температури мерзнуть сопла (залита рідина була "-40").
Роздуплив Блу&Мі - шикарна штука! (заводський гучний зв'язок на Блютузі і програвач Мп3). Звучання динаміків на невеликій гучності - ближче до гарного, на великій - повне лайно.
Серво-руль приємний. Єдине, до чого треба звикнути - це до не дуже вдалого розміщення кнопок системи Блу&Мі - вони весь час попадаються під пальці під час перемикання станцій чи регулювання гучності.
Ближнього світла трохи недостатньо, як на мене. Особливо коли заляпуються снігом фари.
Пи.Сь. Тут обговорювалась можливість закріпити теми з характеристиками моделі - цю можна закріпити, а оцінки зробити першим повідомленням (чи опитуванням?).
Пи.Пись. Соромно за країну. І за стан шляхів, і за бруківку Львова, і за
організацію Свята Шоколаду, і за "готелі", і за стан замків, і за морду Овоча на кожному перехресті. Яке там Євро-2012...
Хочу відзначити шинок "Софія" (70 км. від Львова по Рівненські трасі, с. Суходоли, на перехресті). Інтер'єр радянської їдальні. Але годували швидко, смачно і дуже дешево. Дякуємо їм.
Ну несерьезная авта этот Смарт! Там всего по три болта на колесе! Ну кто так делает? Только Таврия и Ситроен! Да и то,у Таврии лучше. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
И Пежо, но количество болтов на скорость не влияет _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме