|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Drivefun Amico
Возраст: 31 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.09.2010 Сообщения: 40 Откуда: Кам'янець - Подільський
|
Добавлено: Вс Окт 31, 2010 14:10 Заголовок сообщения: |
|
|
По машині видно, що вона стояла, і оглядали її перед покупкою уважно знайомі дизелісти.. Та і знайомий підтвердив свої слова і наміри, навіщо він її продавав і купляв.. Дай бог, щоб це була правда) а сервісна книжка теж робиться? Бо я чув, що можна підробити _________________ Лишь те авто мы выбираем, которые нас выбрали давно.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
scudo_diesel Италоманьяк
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 02.01.2008 Сообщения: 404 Откуда: Закарпаття
Авто: Fiat Doblo Panorama 1.6Multijet Emotion bordo 2011р.в., Hyundai IX20 1.4 CRDI 2011 р.в, Fiat Scudo 1.9TDI 1996р.в.
|
Добавлено: Чт Ноя 04, 2010 00:29 Заголовок сообщения: |
|
|
Drivefun
А сервіска є? Досить оптимістично 72тис. км і ще стояла. Має бути однозначно сервіска. В Голандії може стояти у випадку тому, коли машина була топлена, і стояла сушилася. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Drivefun Amico
Возраст: 31 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.09.2010 Сообщения: 40 Откуда: Кам'янець - Подільський
|
Добавлено: Пт Ноя 05, 2010 16:44 Заголовок сообщения: |
|
|
Сервіска є!) _________________ Лишь те авто мы выбираем, которые нас выбрали давно.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Drivefun Amico
|
Добавлено: Пт Ноя 05, 2010 16:47 Заголовок сообщения: |
|
|
Чекаю, поки буду мати змогу поміняти свічки,навіть провіряти не буду. Поміняю зразу всі.
Коли зроблю - відпишусь. _________________ Лишь те авто мы выбираем, которые нас выбрали давно.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
шурік Италоманьячище
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.04.2010 Сообщения: 1760 Откуда: Нетішин Хмельницька
Авто: Був Експерт 2011р.2.0 Зараз С4 гранд пікасо 1.6 2014р
|
Добавлено: Вс Дек 05, 2010 16:25 Заголовок сообщения: |
|
|
Drivefun
Як діло із машинкою? |
|
Вернуться к началу |
|
|
Drivefun Amico
|
Добавлено: Вс Дек 05, 2010 17:11 Заголовок сообщения: |
|
|
шурік писал(а): | Drivefun
Як діло із машинкою? |
Купив свічки, поміняю і відпишу... Це буде десь в січні. _________________ Лишь те авто мы выбираем, которые нас выбрали давно.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Drivefun Amico
|
Добавлено: Сб Дек 25, 2010 20:54 Заголовок сообщения: |
|
|
Є новини, коли почалися морози - двигун почав довше дьоргати... Недавно я зняв провід електричний з тої свічки, що на попередній фотографії, там на ній якась така фарба є синя (я собі так подумав, якщо пробіг 70тис., та щей є сервіска, може це взагалі заводська свічка) ну діло в тому, що без неї (можна так сказати) машина завелась точно так само... Висновок я зробив такий, що не працює саме ця свічка, правильно? А і цей звук що я описував, він в трансміссії, бо коли вижимаю муфту він счезає... Буває таке, що іноді (дуже рідко, так, як я дуже рідко їжжу, буквально раз в місяць і то трошки) не включаєтсья перша передача, буквально раз за всю їзду... Що таке? Непонятно...( _________________ Лишь те авто мы выбираем, которые нас выбрали давно.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Сергій Италофан
Возраст: 57 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.01.2010 Сообщения: 333 Откуда: УкраЇна
|
Добавлено: Сб Дек 25, 2010 23:00 Заголовок сообщения: |
|
|
Викрути всі свічки, перевір їх, можна на акумуляторі. + під"єднуєм до різьби на свічці, а - на корпус. Приблизно через 5-7 секунд, свічка повинна нагрітись, якщо ні, в смітник. Бажано міняти всі 4 свічки.
На рахунок звуку в трансмісії, переважно шумить вижимний підшипник, річ розповсюджена в скудо, експертах і джампі, поки двигун холодний і не стійко працює. Потримай трохи вижатим щеплення і плавно відпусти, по ідеї звук повинен пропасти. Обов"язково поміняй масло в коробці. Іде тільки синтетика близько двох літрів.
Буде важко, висилай гроші- ми допоможем. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Drivefun Amico
|
Добавлено: Вс Дек 26, 2010 18:59 Заголовок сообщения: |
|
|
Сергій писал(а): | Викрути всі свічки, перевір їх, можна на акумуляторі. + під"єднуєм до різьби на свічці, а - на корпус. Приблизно через 5-7 секунд, свічка повинна нагрітись, якщо ні, в смітник. Бажано міняти всі 4 свічки.
На рахунок звуку в трансмісії, переважно шумить вижимний підшипник, річ розповсюджена в скудо, експертах і джампі, поки двигун холодний і не стійко працює. Потримай трохи вижатим щеплення і плавно відпусти, по ідеї звук повинен пропасти. Обов"язково поміняй масло в коробці. Іде тільки синтетика близько двох літрів.
Буде важко, висилай гроші- ми допоможем. |
Дякую за відгук! Свічки вже купив 4 ) _________________ Лишь те авто мы выбираем, которые нас выбрали давно.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Drivefun Amico
|
Добавлено: Вт Янв 25, 2011 14:51 Заголовок сообщения: |
|
|
Поміняв я вчора свічки, сьодні зранку прийшов і щастя!!!)
2 свічки було мертвих... _________________ Лишь те авто мы выбираем, которые нас выбрали давно.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Водяной Италомафиози
Возраст: 51 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.02.2009 Сообщения: 867 Откуда: Запорожье
|
Добавлено: Вт Янв 25, 2011 15:58 Заголовок сообщения: |
|
|
Уже не дергаетсЯ? _________________ Толковый выбор приходит с опытом, а к нему приводит выбор бестолковый |
|
Вернуться к началу |
|
|
Drivefun Amico
|
Добавлено: Вт Янв 25, 2011 18:47 Заголовок сообщения: |
|
|
Водяной писал(а): | Уже не дергаетсЯ? |
Ні) _________________ Лишь те авто мы выбираем, которые нас выбрали давно.
|
|
Вернуться к началу |
|
|
Aryll Италоманьяк
Возраст: 52 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.05.2010 Сообщения: 460 Откуда: Хмельницкая обл.г.Городок
|
Добавлено: Вт Янв 25, 2011 21:33 Заголовок сообщения: |
|
|
В мене теж був звук в трансмісії-поміняв комплект щеплення в сборі -1680гливих! Ще при цьому був тугий вижим. |
|
Вернуться к началу |
|
|
ВАСЯ1998 Италофан
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.07.2014 Сообщения: 172 Откуда: Україна,Ужгород
|
Добавлено: Вс Дек 13, 2015 18:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Drivefun
Важко було міняти свічки??Я теж мушу міняти свічі.двигун такий як у вас 1.9тд. |
|
Вернуться к началу |
|
|
ВАСЯ1998 Италофан
Возраст: 29 Знак зодиака: Зарегистрирован: 16.07.2014 Сообщения: 172 Откуда: Україна,Ужгород
|
Добавлено: Вс Дек 13, 2015 18:24 Заголовок сообщения: |
|
|
Drivefun
Важко міняти свічі??Бо я теж мушу їх міняти,двигун такий як у вас 1.9тд. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|