![Сайт Українського клуба фанів FIAT](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
![](/forum/images/flag.jpg) |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
andrey72004 Amico
![Amico Amico](images/ranks/rank0.gif)
Возраст: 52 Знак зодиака: ![Овен Овен](templates/subSilver/images/icon_zodiac_aries.gif) Зарегистрирован: 27.07.2007 Сообщения: 26
|
Добавлено: Пт Дек 17, 2010 00:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Taras_Potatos писал(а): | Розетка на дворі + часове реле. |
Цей варіант також розглядався,і таймер знайшов де придбати на 16 А.Тільки руки поки не дійшли.Да не так і холодно--поки поснідав 30-40гр. нагрівається.І невідомо,як поведе себе електроніка при мінусових температурах.Виробник гарантує від+5 до +50(при діапазоні вимірювання -55...+99).Тому не хочу залишати зовсім без нагляду.Я б,можливо,при такій температурі до-10 й негрів би,але в мене чотири дні в тиждень по два рази в день дуже короткі поїздки 1-1,5 км і двигун за цей час зовсім не нагрівається.Навіщо ж його мучить?До речі,бачив фото на якомусь сайті-десь в штатах вся дорожньо-будівельна техніка підключена до підогріву і не зимою!Можливо там і холодно,але не мінусова температура,не думаю,щоб буржуї будували дороги взимку-це наше,рідне(' ').Знаю про що кажу бо працював в цій системі |
|
Вернуться к началу |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|