Заезжаешь на СТО и там тебе снимают. Сам врядли снимешь. там гемора, шо пздц _________________ |__\__^__/__| и |__|__M__|__|
болен москвичем, использую ситроен... наверняка вы спросите что я тут делаю?
Дякую win ! Я так зрозумів , що треба вниз витягати кпп. Добре завтра йду буду робити. До речі у нас ця процедура набагато дорожче коштує! Плюс заміна корінного сальника (можливо і вижимний , або корзину треба буде замінити) так що робота на сервісі може вилитися в копійку . По можливості відпишусь тут на форумі з фото про пророблену роботу!
Я так зрозумів , що треба вниз витягати кпп. Добре завтра йду буду робити. До речі у нас ця процедура набагато дорожче коштує! Плюс заміна корінного сальника (можливо і вижимний , або корзину треба буде замінити) так що робота на сервісі може вилитися в копійку . По можливості відпишусь тут на форумі з фото про пророблену роботу!
Привіт, як досвід з коробкою? _________________ Тільки Богу відомо скільки воно буде їхати...
Я так зрозумів , що треба вниз витягати кпп. Добре завтра йду буду робити. До речі у нас ця процедура набагато дорожче коштує! Плюс заміна корінного сальника (можливо і вижимний , або корзину треба буде замінити) так що робота на сервісі може вилитися в копійку . По можливості відпишусь тут на форумі з фото про пророблену роботу!
На Скудо коробка снимается просто песня (после Темпры и Дукато).
Конструктивно ничего нового против старых фиатов, разве что привод спидометра на длинной полуоси, но он больше при сборке хлопот доставляет. _________________
По можливості відпишусь тут на форумі з фото про пророблену роботу!
Так що там було з коробкою? Бо я також мучуся з коробкою і коштує у нас 500 гр. зняти поставити. _________________ Тільки Богу відомо скільки воно буде їхати...
win
Всем здравствовать! Подскажите где в Луганске КПП на Скуде лучше снимать , точнее проблема с выжимным подшипником , вилка болтается, тросик целый, скорости вкл/выкл только на заглушенном. Где-то месяц до поломки посвистывал при нажатии на педаль переставал...
Десь була така тема,я писав,кпп знімається в перед і нічого страшного там нема,а якщо ще і припече то можна зняти і без ями і підйомника,і не обов*язково платити 500 грн,звісно якщо не страшно замастить руки.
Десь була така тема,я писав,кпп знімається в перед і нічого страшного там нема,а якщо ще і припече то можна зняти і без ями і підйомника,і не обов*язково платити 500 грн,звісно якщо не страшно замастить руки.
Согласен! Но жизненный опыт подсказывает , что при возможности избежать экстрима при ремонте положительно сказывается на качестве работы и здоровье "ремонтера".
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме