Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 07.05.2009 Сообщения: 90 Откуда: Київ
Добавлено: Чт Июл 15, 2010 13:09 Заголовок сообщения: Продам Fiat Punto II, 1.2, 2002 р.в.
Привіт клубням,
Немає в світі справедливості і доводиться мені продавати свого шПунтіка - треба машинка погабаритніша і 5-ти дверна - як-не-як, я тепер сімейна))
Машинка у мене хороша, весь час була під наглядом Хоттабыча, а ви його знаєте - він не допустить халтурного ставлення до машини
Отже по суті, машинка 2002 р.в., двигун 1.2, електропідсилювач керма, ксенонові фари, 8 подушок безпеки, магнитола, кондиціонер (правда, треба поремонтувати - десь дірочка з'явилася). Півроку тому проведено капремонт ходової, ну і по дрібничкам ремонти протягом року проводилися - кому цікаво, можу розписати. За все хочу 7000$
Якщо у когось будуть ще які питання по темі - звертайтеся, розкажу все як є
і куди ж ви дивилися
а машинка справді хороша і лаааагідна)
Лысый, якби у неї був двигун 1.8 і 5 дверей - я б її не продавала))
Да вот именно, что не туда смотрел
А машина хорошая, соврать не дам. И на Волынской мне всегда говорят - "Макс, твоя любимая пунта у нас!"))
Эххх, нет возможности сейчас ее забрать, а то и не думал бы. 1.2, 16V - хороший моторчик.
Ребята, тема о продаже Пунто Вероники. О продаже своих машин и очереди, пожалуйста отдельные темы.
Посему, всё что не по теме - УДАЛЯЮ _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Вованчик, дякую - машинка симпатична, але я не хочу седан хетчбеки ближче моєму вибагливому серцю.
Щодо кінських сил - боюся помилитися, але, здається, 80. _________________
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме