Возраст: 40 Знак зодиака: Зарегистрирован: 09.05.2009 Сообщения: 3209 Откуда: ЗСУ
Добавлено: Пн Мар 22, 2010 01:11 Заголовок сообщения: Fiat, Alfa Romeo, Lancia отримали додатковий рік гарантії
З 1 лютого всі автомобілі марок Fiat, Alfa Romeo, Lancia отримали поліпшені гарантійні умови. З цього часу на всі автомобілі, придбані в мережі офіційних дилерів ДП «Італавто», діють нові умови гарантії: 3 роки експлуатації або 100 тис. км пробігу.
Крім того, компанія «Італавто» запрошує всіх власників автомобілів, куплених раніше з 2 роками гарантії, підписати додатковий договір на ще один рік гарантії. Щоб продовжити термін гарантії власнику авто потрібно звернутися в дилерський центр, де купувався автомобіль.
У компанії впевнені, що такий крок порадує більшість власників італійських автомобілів, а також стане додатковим стимулом для автолюбителів, який планують придбати автомобіль марок Fiat, Alfa Romeo або Lancia.
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.04.2008 Сообщения: 8778 Откуда: Крим, Україна
Добавлено: Пн Мар 22, 2010 12:56 Заголовок сообщения:
мине письмо пришло _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 08.04.2008 Сообщения: 8778 Откуда: Крим, Україна
Добавлено: Пн Мар 22, 2010 13:57 Заголовок сообщения:
многабукв. слава богу я 100% соскочил с гарантии. _________________ Она не любила оральный секс, но каждый раз молча проглатывала обиду... , Порядочные девушки знают что "невротик" пишется слитно, Я не езжу на Селении 216.000 из них 200.000 на газу - что не так?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме