Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.06.2008 Сообщения: 510 Откуда: Киев
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 12:04 Заголовок сообщения: Оскарження постанови про перевищення швидкості
Ситуация такая. Поймали на беркут, показания прибора 81 км/ч В графе пояснения указал что двигался со скоростью 75 км/ч. Воевать с ними просто не было времени.
Посоветуйте как "оскаржити" такую постанову. Что писать, куда нести/отсылать и т.д. Стопорнули в Обухове.
Возраст: 64 Знак зодиака: Зарегистрирован: 26.05.2008 Сообщения: 5379 Откуда: Киев
Авто: Fiat Uno 1.3 SD/made in Brazil/;LanciaThema 2.0turbo SW;Fiat Marea 1.6SX/; УАЗ
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 12:09 Заголовок сообщения:
А где остановили? если на трассе по окраине Обухова,то на расстоянии 1000м от "белого" знака населённого пункта скорость мерять не имеют права согласно постановления\есть на сайте в юр.помощи\Качай постанову и иди жаловаться вышестоящему начальству.И в суд. _________________
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.08.2007 Сообщения: 5104 Откуда: Київ (Святошино)
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 12:09 Заголовок сообщения:
Dirk
за мостом?! дядька пузатый с фарой "беркут" на драной 6-ке или 5-ке?! у меня тоже от них кусок туалетной бумаги есть _________________ Ми всі однакові давно
Вам зрозуміти не дано
Що схід і захід за одно
Дайте пожити спокійно
Возраст: 44 Знак зодиака: Зарегистрирован: 19.06.2008 Сообщения: 510 Откуда: Киев
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 12:31 Заголовок сообщения:
На окраине Обухова. Про мост не помню, кажется был. Внизу горки стояли как раз. На драной шестерке, но не пузатый))
Мда, так вот какая последовательность действий? Какому вышестоящему начальству? В Обухов ехать что-ли? В какой суд идти? По месту нарушения или жительства?
Возраст: 34 Знак зодиака: Зарегистрирован: 12.08.2007 Сообщения: 5104 Откуда: Київ (Святошино)
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 12:54 Заголовок сообщения:
Dirk
они, внизу горки ето если ехать в сторону Киева.
http://roadcontrol.org.ua/node/114 пища для мозга, можно написать етим ребятам на почту они отвечают! _________________ Ми всі однакові давно
Вам зрозуміти не дано
Що схід і захід за одно
Дайте пожити спокійно
Возраст: 56 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.03.2006 Сообщения: 7609 Откуда: г.Харьков
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 14:48 Заголовок сообщения:
а что, " беркут" уже разрешили?
когда он тебе показывал "твою" скорость, там было фото твоего авто? чья скорость? когда скорость?
твой протокол уже уничтожен _________________ лучше с другом потерять чем с дураком найти
Возраст: 48 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.04.2008 Сообщения: 1227 Откуда: Днепропетровск
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 15:06 Заголовок сообщения:
Taras_Potatos писал(а):
81 -- В межах похибки полюбе.
Чего-то я думаю что 80 в "межах похибки". Здесь в +20 уже все учтено.
Dirk, меня на прошлой неделе поймали на радар. 126 км/ч показал. Ну я просто сказал что такого не было, а ехал 110. И сказал что я научусь за 5 минут и буду 150 регулярно ловить таким радаром.
После чего гаишник повеселел и дал мне в руки радар. Я был удивлен тупостью радара - он просто ловит непонятно кого в поставленном направлении с разбосом по всей дороге: на нем прыгают цифры скорости и непонятно кто как ехал. Но учитывая что там уже началась сплошная (при обгоне в тот же момент, что я тоже отрицал) я предложил 50 грн и мы разошлись. ГЛАВНОЕ - ВСЁ ОТРИЦАТЬ!
По честному не выиграешь - суд тоже будет против тебя (имею горький опыт честной защиты). _________________ Всё устроено очень просто, достаточно лишь знать на какие "кнопочки" нужно нажать; а какие не трогать!!!
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 15:09 Заголовок сообщения:
На Беркут ловлять на авось. Мене 5 місяців тому гальманули в Горохові, Волинської області та вручили постанову, яку я оскаржив(відповідь так і не прийшла). А тепер прийшла тєлєга з виконавчої служби з формулюванням дебаблобля?. Виявилось Горохівські мєнти моє оскарження навідь не розглянули ....Прийдеться знову крючкотворством страждати. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 15:10 Заголовок сообщения:
Vov-x писал(а):
Taras_Potatos писал(а):
81 -- В межах похибки полюбе.
Чего-то я думаю что 80 в "межах похибки". Здесь в +20 уже все учтено.
Dirk, меня на прошлой неделе поймали на радар. 126 км/ч показал. Ну я просто сказал что такого не было, а ехал 110. И сказал что я научусь за 5 минут и буду 150 регулярно ловить таким радаром.
После чего гаишник повеселел и дал мне в руки радар. Я был удивлен тупостью радара - он просто ловит непонятно кого в поставленном направлении с разбосом по всей дороге: на нем прыгают цифры скорости и непонятно кто как ехал. Но учитывая что там уже началась сплошная (при обгоне в тот же момент, что я тоже отрицал) я предложил 50 грн и мы разошлись. ГЛАВНОЕ - ВСЁ ОТРИЦАТЬ!
По честному не выиграешь - суд тоже будет против тебя (имею горький опыт честной защиты).
Точність приладу -- +/- 1(чи 2) км., тагшо таки в межах похибки. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 15:13 Заголовок сообщения:
Те, що писав я.
29 березня 2009 року, рухаючись з і швидкістю 58 вм/год, за перехрестям вул. Львівської та вул. Коцюбинського, був зупинений працівниками ДАІ. Підставою зупинки мого транспортного засобу, за даними працівника ДАІ, було порушення правил Дорожнього Руху (перевищення швидкості на 24 км/год), а саме п 12.9 (б), відповідальність за яке передбачена п. 1 ст. 122 КпАП України, з чим категорично не погоджуюся з наступних підстав:
1.співробітник ДАІ зупинив транспортний засіб після перехрестя. Відповідно до положень Правил дорожнього руху зона дії знаку 3.29 встановлюється від місця встановлення до найближчого перехрестя за ним. На моє зауваження про даний факт, працівник ДАІ проявив необізнаність, назвавши перехрестя вулиць Львівської та вул. Коцюбинського прилеглою територією. Однак, у відповідності до положень Правил дорожнього руху, прилегла територія - це територія, що прилягає до краю проїзної частини та не призначена для наскрізного проїзду, а лише для в'їзду до дворів, на стоянки, автозаправні станції, будівельні майданчики тощо або виїзду з них.
Щодо звинувачень інспектора ППС про нібито перевищення мною швидкості руху хочу зазначити наступне:
1.заміри швидкості проводилися з використанням спеціального контрольно-вимірювальні приладу для визначення швидкості руху - радар “Беркут”. Вказаний радар не надає ніяких документальних підтверджень, якого саме автомобіля була заміряна швидкість. Працівником ДАІ було продемонстровано тільки час(години:хвилини), у який ніби-то була виміряна швидкість, на приладі. Встановити та довести, що вимірювалася швидкість саме мого автомобіля, неможливо, а за таких умов різниця у кілька секунд може означати, що насправді виміряно швидкість автомобіля, який рухався у кількох десятках метрах від мого автомобіля. Отже, покази радара “Беркут” не можуть служити доказом.
2.співробітник ДАІ під час вимірювання тримав вимірювальний пристрій у руці, що робить можливим рух назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, збільшується.
3.Цікавим є і той факт, що датою складання протоколу є 28.03.2009 р., а сам факт ніби то порушення, який фіксують працівників ДАІ — 29.03.2009 р. Таким чином при складанні протоколу працівником ДАІ порушеного вимоги ст. 256 КпАП України “Зміст протоколу про адміністративне правопорушення». Протокол, складений з порушенням вимог чинного законодавства, не може вважатися належним підтвердженням правопорушення, на вчинені якого наполягають працівники ДАІ.
На додачу при моїй спробі відстояти свою правоту у мою адресу пролунали безпідставні погрози проведення перевіртки технічного стану автомобіля і затримання мене на 3 год для ідентифікації особи.
На підставі викладеного, керуючись стст.287, 288 КпАП України,
ПРОШУ:
Оскаржувану постанову скасувати, а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити, за відсутністю у моїх діях складу такого правопорушення. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Добавлено: Вт Сен 22, 2009 15:45 Заголовок сообщения:
Цитата:
На додачу при моїй спробі відстояти свою правоту у мою адресу пролунали безпідставні погрози проведення перевіртки технічного стану автомобіля і затримання мене на 3 год для ідентифікації особи.
мене подібним теж лякали якось, згідно до КОаП затримувати тебе для "виясненія обстоятельств" вони не мають права і змусити їхати тебе в вітділення міліції, всі протоколи складаються на місці, при наявності документіі що засвітчують особу, або свідків які можуть підтвердити твою особу _________________ Ми всі однакові давно
Вам зрозуміти не дано
Що схід і захід за одно
Дайте пожити спокійно
Последний раз редактировалось: TroF_911 (Вт Сен 22, 2009 16:49), всего редактировалось 1 раз
Возраст: 37 Знак зодиака: Зарегистрирован: 05.06.2006 Сообщения: 7967 Откуда: Киев
Авто: Peugeot 508 2.0HDI, Fiat Punto 188, 1.2, 16V, DL-TC46FHJ1AA (2002)
Добавлено: Чт Сен 24, 2009 15:28 Заголовок сообщения:
Цитата:
Как объяснили в ГАИ, в соответствии с требованиями Кодекса Украины об административных правонарушениях (ч.1 ст.122), штраф за нарушение скоростного режима накладывается на водителя в случае превышения им установленной скорости движения более чем на 20 км/ч.
Однако пунктом 12,8 ПДД Украины определено, что «на участках дорог населенных пунктов, где дорожные условия гарантируют безопасность движения при более высокой скорости, по решению владельцев дорог или органов, которым передано право на их содержание, согласованному с ГАИ, разрешенная скорость движения может быть увеличена». Кроме того, ГАИ официально разрешила ехать со скоростью до 100 км/ч.
«С учетом этого, на 15 участках улиц Киева, обозначенных соответствующими дорожными знаками, разрешается двигаться со скоростью до 80 км/ч. Также подобные новшества уже действуют и в других городах Украины, где это позволяют состояние дорог и условия движения транспорта», - подчеркнули в ГАИ.
_________________ Италоголизм не лечится...
***Хай згiне той, хто страцiушы сумленне, жалее укiнуць у Каппу "тры рублi". Ганьба яму! Кiдай у яго каменнi! У спякотны дзень не дай яму вады...!***
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме