|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Василь Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.12.2006 Сообщения: 228 Откуда: Львів
|
Добавлено: Вт Авг 18, 2009 14:49 Заголовок сообщения: Поможіть розібратись з помилкою. |
|
|
Доброго дня. Недавно почав мій Доблик подьоргуватись. Сьогодні поїхав провірити його по компу, комп видав помилку такого змісту "Flow modif. throttle". Майстри перший раз застрічають таку помилку. Онлайн перекладачі нічого толкового не пишуть - якийсь набір слів. Велике проханння у кого була аналогічна проблема або хто знає, що це таке, повідомте в чому причина.
Буду дуже вдячний. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Taras_Potatos Рулевой филиала
Возраст: 46 Знак зодиака: Зарегистрирован: 24.07.2006 Сообщения: 22630 Откуда: м. Львів
|
Добавлено: Вт Авг 18, 2009 15:12 Заголовок сообщения: |
|
|
А у тебе там дросель є? Бо ту штуку можна прочитати як заслонка зміни потоку (повітря?). _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
/oo|_\__Ⓐ__/_|oo\ |
|
Вернуться к началу |
|
|
Василь Италофан
Возраст: 45 Знак зодиака: Зарегистрирован: 01.12.2006 Сообщения: 228 Откуда: Львів
|
Добавлено: Вт Авг 18, 2009 15:32 Заголовок сообщения: |
|
|
Найшов в каталозі "Привод дроссельной заслонки системы ERG" - це клапан на впускному трубопроводі (зразу після повітряного фільтра). Але коли його знімали і проводили тестування помилка не зникала. |
|
Вернуться к началу |
|
|
Romko Италоманьячище
Возраст: 43 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2006 Сообщения: 3653 Откуда: Львів
|
Добавлено: Вт Авг 18, 2009 15:57 Заголовок сообщения: |
|
|
Василь вона і не пропаде (оскільки при знятому розємі з клапана комп комп тим більше запише помилку) - глючить клапан ЕГР- системи рециркуляції відпрацьованих газів - пошукай в неті як грамотно заглушити цю систему(ну типу, прокладочки між клапаном і випускним колектором ) і катайся на здоров'я _________________ Слава Україні!! |
|
Вернуться к началу |
|
|
Василь Италофан
|
Добавлено: Вт Авг 18, 2009 16:31 Заголовок сообщения: |
|
|
Romko писал(а): | Василь вона і не пропаде (оскільки при знятому розємі з клапана комп комп тим більше запише помилку) - глючить клапан ЕГР- системи рециркуляції відпрацьованих газів - пошукай в неті як грамотно заглушити цю систему(ну типу, прокладочки між клапаном і випускним колектором ) і катайся на здоров'я |
Дякую за пораду. Роман з цим клапаном я уже розібравсяраніше. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|