Здраствуйте владельцы Doblo 1.4 подскажите кто делал клапана, на скольких тысячах и где можно найти шайбы? Спрашиваю потому что на холодную очень слышно стук клапана. При нагреве пропадает,а во время нагрузки не могу понять или клапан или палец. Подскажите пожалуйста.Зарание всем спасибо!!!
не думаю що в твоєму авто зазори шайбами регулюються, більше ніж впевнений що стоять гідрокомпенсатори, і ніяких регуліровок клапанів немає.
А стукати може гідрокомпенсатор, а він не ремонтується, тільки заміна.
Venom дуже вдячний за відповідь!!! Але чому на Італ-Авто кажуть що зазори регулюються шайбами? Я запитав чи можна купити в них ці шайби,відповідь можна,але з подальшим регулюванням на їхній СТО. А ціни в них, мама не горюй,. Такуж відповідь я почув на СТО Кіа-Моторс де також займаються ремонтом Добликів,сам вскривати не наважуюсь вирішив запитати поради у булих.
Есть же харьковская разборка и Селения на окружной, которые вплотную занимаются сейчас добликами, спроси у них. _________________ Италоголизм не лечится...
***Хай згiне той, хто страцiушы сумленне, жалее укiнуць у Каппу "тры рублi". Ганьба яму! Кiдай у яго каменнi! У спякотны дзень не дай яму вады...!***
димаc дуже дивно що на досить новому авто така архаїчна система, у мене друге авто - опель кадет 91 року, старичок, і то гідрокомпенсатори стоять.
А взагалі то регулювання клапанів не така вже й складна справа, звернися до приватника, він і шайби підбере і відрегулює і в n-раз менше візме ніж офіціали.
На окружной телефон не помню. Поищи по форуму "Разборка Селения" _________________ Италоголизм не лечится...
***Хай згiне той, хто страцiушы сумленне, жалее укiнуць у Каппу "тры рублi". Ганьба яму! Кiдай у яго каменнi! У спякотны дзень не дай яму вады...!***
Неблагодарное это дело - продавать шайбы со стороны официального сервиса. Так что не вижу ничего партизанного... _________________ Италоголизм не лечится...
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме