Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 13.03.2008 Сообщения: 268 Откуда: Киев
Добавлено: Вс Ноя 16, 2008 19:18 Заголовок сообщения: Fiat Coupe Plus 2.0 1997 - 6700$
Fiat Сoupe pininfarina 2.0 16v plus 1997 року випуску, 139 к.с. 5 ст мкпп, колір зелений металік.
Комплектація: чорний шкіряний салон, шкіряне кермо, ABS, 1 аербег, кондиціонер, електросклопідіймачі, чіп ключ, іммобілайзер, сигналізація з пейджером, електродзеркала з підігрівом, регульована по висоті і нахилу кермова колонка, акустична система Infinity,MP3 магнітола JVC з USB виходом (придбана в кінці 2006 року), центральний замок, сигналізація з пейджером, ГУР, протитуманні фари, оригінальні фіатівські легкосплавні диски R15 4*98(2000 року), гума 195/65 Nokian (30% зносу), спойлер, антикорозійна обробка кузова, тонування(20%), , обігрів заднього скла та ін., пригнана з Німеччини в 2003р.
Пробіг 171000 км.
Двигун: 29000 км. назад замінені кільця, вкладиші шатунні, корінні (рідний розмір), усі ремені, в тому числи ремінь ГРМ, прокладки, маслонасос, помпа, датчик колінвалу, лямбда зонд, свічі, високовольтні провода, відрегульовані клапана, повна промивка інжектора та паливної магістралі.
Новий акумулятор підвищеної потужності, (липень 2007 року) 2 роки гарантії. Оновлено стартер (нові щітки, втягуюче). Компресія рівна, у всіх циліндрах 14,5. Тиск масла на прогрітому двигуні 2-3 бара. Двигун працює рівно.
На 167000 залито повністю синтетичне масло Selenia RACING 10w-60, замінена гальмівна рідина, на 165000 новий повітряний, паливний фільтр, фільтр салону. (Є відповідні відмітки сервісної станції).
Трансмісія: Замінений комплект щеплення, масло в кпп (хадо).
Система охолодження: Замінена охолоджуюча рідина (paraflu), датчик вентилятора, новий оригінальний радіатор VALEO.
Підвіска: Замінені передні ричаги (з шаровими опорами та сайлентблоками), передні та задні гальмівні диски та гальмівні колодки. Замінені задні пружини і амортизатори.
Гаражне зберігання, техогляд до 2009 року, страховка громадянської відповідальності.
а как там сместом на заднем сиденье? просто никогда не сталкивался с этим авто... видел вживую 1 раз в италии ) и то на польских номерах, сразу норавилась, но сцуко тонированная была _________________ (063) 104 70 74; (066) 666 20 32
www.autokovriki.com.ua
Joe di вопросы про заднее сиденье и багажник как-то настораживают... Это вместо Таврии? Купе не может выполнять те же функции. Тебе не такая машина, может, нужна? _________________ Orgoglio azzurro Italia nel cuore = Синий дух - Италия в наших сердцах
да я прекрасно понимаю, что это купе... я только 3-х дверку и ищу...
как второй вариант расссмаривается сеат ибица...
мне просто интересно дети там поместятся, машину просто беру лет на 5... планируется пополнение ))
багажник мне нужен чтоб туда кинуть 2-6 комплектов ковриков ) больше ничего там не вожу )) _________________ (063) 104 70 74; (066) 666 20 32
www.autokovriki.com.ua
спасибо, но очень хочется кондиционер... я поэтому и меня таврика... он у меня таком состоянии, что никто не верит что машине 3 года...
просто есть деньги, хочу поднять уровень... чтоб с кондишином, подушками, абс...и прочаю всячина... хочу вложить деньги в машину... квартира все равно нереально )
машину вообще не хотели продавать, а брать в кредит 2-ую, эту для жены... но времена не те сейчас... _________________ (063) 104 70 74; (066) 666 20 32
www.autokovriki.com.ua
жолтая Ибиза? _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме