Пiдкажiть, а що то може бути. При запуску моторчик ровно робить десь хвилину другу. А потiм починаеться трохи пiдтрясувати мотор.
трясе аж в рулi по руках лупить трохи.
тільки це не детонація, це називається "троїть" - тобто непрацює якійсь циліндр.
коли наявна іскра та бенз у всіх горшках, найперше що зазвичай роблять - міряють компресію. _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
Шляхи два: або продовжувати міняти все, до чого дотягується рука, або взяти і зробити діагноз, та з'ясувати через що воно так.
Бо бігати в магазин по запчастини - це простіше, ніж взяти якийсь мультиметр і перевірити датчики. (датчик Холла повеселив окремо, бо в цій машині він є лиш в датчику швидкості).
Так а чого вібрація, в чому причина? Бідна суміш? Багата суміш? Перекос роботи по циліндрах? Порвана подушка двигуна? Коли почалися прояви симптомів? _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Enter
Та ти певно знущаєшся, нє?
Яка перепрошивка ЕБК?
І звідки там підсос? Полінувався заглушити, чи шо?
Якби ж я викинув ЕГР менше, ніж на трьох Дедрах, то може й можна було щось мені розповісти про цей процес, а так...
І початкове положення ДПДЗ має бути 0.5 В на цьому двигуні.
Чуєш, подзвони мені якось, або напиши, швидше буде. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Enter
Та ти певно знущаєшся, нє?
Яка перепрошивка ЕБК?
І звідки там підсос? Полінувався заглушити, чи шо?
Якби ж я викинув ЕГР менше, ніж на трьох Дедрах, то може й можна було щось мені розповісти про цей процес, а так...
І початкове положення ДПДЗ має бути 0.5 В на цьому двигуні.
Чуєш, подзвони мені якось, або напиши, швидше буде.
Дякую, друже!
Так, 0.5В , але на такому вольтажi у мене не робить - задирає обороти. у мене 0.25В зараз.. я вже зняв всi заглушки ЕГР, хочу вiдновити заводськi настройки.
Не пiдкажеш назву детальки №8? Вакуумный модулятор?
Як проводиться вимірювання отих 0,5В- прямо на клемах датчика чи (+) з датчика, а (-) з маси де попало? Наскільки правильний тестер? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме