Может ли быть засор в блоке (из-за того, что машина стояла долго) ?
Или все же пробка?
Вопрос 2. Как выставить ВМТ. При установке с помощью отвертки в цилиндр - есть определенная зона где вроде как ВМТ может быть и так-и так, плюс-минус зуб. Метки у меня на кожухе нет, хотя на шкиве она есть
Вопрос 2. Как выставить ВМТ. При установке с помощью отвертки в цилиндр - есть определенная зона где вроде как ВМТ может быть и так-и так, плюс-минус зуб. Метки у меня на кожухе нет, хотя на шкиве она есть
Выставь отверткой примерно ВМТ, а дальше глянь через окошко в КПП, на маховике должна быть метка.
Выставь отверткой примерно ВМТ, а дальше глянь через окошко в КПП, на маховике должна быть метка.
Бажаю здоров'я/
Коли купляв на ОЛХ кондуктора на мотор, продавець (дай Бог йому здоров'я) поклав в посилку насадку, щоб відкручувать гвинти головки двигуна. Він знав, він все знав...
Шукаючи, в чому причина того, що не прокачую ОР помпа, скинув термостат. Термостат забитий окислами. Почистив, промив блок, радіатор, зібрав, завів, газнув - і проскочив ремінь. Жизнь- боль) Двтигун гаторохтів і заглох.
А причина в тому, що я не відпускав шків випускного разпредвала. Перший раз вдалося рівномірно все натянути, а в цей раз - видно не вдалося. Полінтяйнічав зварити приспособу для фіксації шківа.
Якщо знімати головку, то це вже й поддон потрібно знімати - там по прокладці підтікає масло, в 3-4 різьби відновлювати якось, одна різьба в блоці під кришку головки, ну і ще ж вискочить щось.
Ситуація дуже прикра...
Але прийми це як досвід.
Якісний досвід завжди недешево обходиться. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Бажаю здоров'я/
Коли купляв на ОЛХ кондуктора на мотор, продавець (дай Бог йому здоров'я) поклав в посилку насадку, щоб відкручувать гвинти головки двигуна. Він знав, він все знав...
Шукаючи, в чому причина того, що не прокачую ОР помпа, скинув термостат. Термостат забитий окислами. Почистив, промив блок, радіатор, зібрав...
Коли кажеш людям заливати антифриз той що потрібно, "дорого, куча якісних і дешевших..." _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Хоттабыч
Думаю, що кристали там радше через дебелі простої, ніж через вафляний антифриз. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Хоттабыч
Думаю, що кристали там радше через дебелі простої, ніж через вафляний антифриз.
Ну, якщо своєчасно антифриз мінати, та заливати якісний, такої бяки не буде _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
Хоттабыч
Ну, якщо своєчасно антифриз мінати, та заливати якісний, такої бяки не буде
А якщо читати з самого початку, то буде зрозуміло, що машина простояла 6-7 років. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Хоттабыч
Ну, якщо своєчасно антифриз мінати, та заливати якісний, такої бяки не буде
А якщо читати з самого початку, то буде зрозуміло, що машина простояла 6-7 років.
Жень, та я читав. Але від того що вона стояла, такі корки самі по собі не виростають
(ти там, чи? як є можливість, вийди на зв'язок) _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме