Возраст: 50 Знак зодиака: Зарегистрирован: 14.03.2016 Сообщения: 167 Откуда: Одеса-Київ
Добавлено: Сб Ноя 05, 2022 13:19 Заголовок сообщения: Українські виробники акумуляторів - хто найкращі(й)?
Чув думку, що зараз усі однакові, "что два года - ета пабєда". Але ж не можу забути щасливих 7 років з обслугованим (регулярні ТО) турецьким Mutlu, але ж потім такий же необслугований протягнув тільки три. Тому таке питання: який у вас є досвід підтримки вітчизняного виробника акумуляторів? Чи не варто і "вони всі робляться в Китаї"?
Последний раз редактировалось: MirrorMan (Ср Фев 22, 2023 20:12), всего редактировалось 1 раз
Привіт. Взяв останнього Topla (Topla, Tab, Vesna+) , tabenergy.com.ua, порадив знайомий який їх продає в магазині акумуляторів, до цього навіть не чув ці назви.
https://www.youtube.com/watch?v=LmgxZhwMq24
Перед цим був EXIDE який був робочим ще але потрапляв під пару глибоких розрядок тому ємність не так тримав вже. На топлу 3 роки гарантії, завод в Словаччині. Ризикнув спробувати , погуглив, справді завод такий є, огляди та тести на ютубі, ціна не сама низька (також плюс) , корпус досить якісно виглядає, вага не мала , 78а вийшов біля 18 кг. По напрузі показує добре себе на старті (в прикурювачі вольтмемтр то дивлюсь на параметри). А там час покаже.
А де зараз у нас роблять АКБ? Їм зараз до того? Хіба шо старі запаси.
Забудьте про часи Мутлу і т.п. з ресурсом біля і більше 10 років.
Для мене один критерій в оцінці приблизного ресурсу АКБ- його маса. Не вірю в довге і щасливе життя 60-ки масою 13 кг.
При виборі критерій зараз один бачу- максимальний термін гарантії. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Rolik
Привіт. Як раз про Топлу чув непогані відгуки. У червоному гарно виглядає). Дякую за пораду та посилання.
Александр Васильевич
Ви хоча б спогадів не відбирайте!) Ще з приємних вспоминів того часу, коли приїхав на ранковий мітинг на своїй дизельній Сієррі в -30 (жив тоді в рідній Одесі, біля моря, паркував авто на вулиці), а у супервайзера "впала щелепа"), тому що його бензінове авто того ранку не завелося.
Спасибі за досвідченні думки.
В 97...98-му на Таврії був в Києві, на Соломянці, біля 7-ї лікарні взимку. При мінус 20 з гаком давав прикурити гордому ФВ, і нічого, Таврія пережила таку ганьбу...
Просто зараз нікому не хочеться робити вічні голки для примуса. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
MirrorMan Rolik
на доблі стоїть теж Топла, на Лянчі теж Топла але поїхав майже новим разом з нею) ТОпла теж порадили італоводи, через 3 річну гарантію, та наче непогану якість)
п.с. Альфа отримала правда акум українскького виробництва, доволі бюджетного бренду FORCE але для зарубіжного ринку, брав тому що хотів здати 4 своїх старих, тестимо поки) _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Італійський SIKAR 50 А*г з 08.10.19 без проблем. Правда, і зим таких нема.
Правда, штатний на 40 А*г п'ять років терпів і морози 16 років тому. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме