|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
|
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17273 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Пн Май 30, 2022 13:48 Заголовок сообщения: |
|
|
... і пох скільки бензи в баку... (с)- шо, навіть з порожнім пофік? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
smila Италоманьячище
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.04.2007 Сообщения: 3484 Откуда: Кийив
|
Добавлено: Пн Май 30, 2022 21:24 Заголовок сообщения: |
|
|
Romko
їх треба просто любити, і бути відповідальним за свій вибір, по життю, а не шукати винних... _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65 |
|
Вернуться к началу |
|
|
Александр Васильевич Италоманьячище
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17273 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Вт Май 31, 2022 07:12 Заголовок сообщения: |
|
|
Продати Фіат, купити Пріору і купатись в щасті щодня... А можна почекати, скоро появиться Москвич, "последняя модель!" _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
|
smila Италоманьячище
Возраст: 42 Знак зодиака: Зарегистрирован: 28.04.2007 Сообщения: 3484 Откуда: Кийив
|
Добавлено: Вт Май 31, 2022 07:43 Заголовок сообщения: |
|
|
Александр Васильевич
_________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65 |
|
Вернуться к началу |
|
|
manhunt Италомафиози
Возраст: 39 Знак зодиака: Зарегистрирован: 30.10.2019 Сообщения: 644 Откуда: ЄС
|
Добавлено: Вс Ноя 20, 2022 23:55 Заголовок сообщения: |
|
|
Romko писал(а): | Цитата: | п.с. загалом - фіат, то найгеморніша марка, якою тільки доводилось користуватися. |
можливо мені повезло, але з моїм Браво уже практично за 3 роки володіння жодних проблем не мав.. |
Можливо і везіння, хз, бажаю, щоб так все і було! ти ж сам бачив, що я чимало чого спробував, а не одразу побіг продавати.
У мене у володінні було відносно не мало, але і не багато авто (5шт), але фіат був найгеморнішим (звісно після вазівського корита))...
тому найбільше у житті я радів після продажу тазу, а потім - як виявилось і фіата.. . і все це навіть при тому, що продав його набагато дешевше ніж купував, не враховуючи ще пару тис. у.о вкладень))
так що-що, але особисто я фіата більше ніколи не куплю
і не дарма його немає ні в яких рейтингах з надійності, ой не дарма.
smila писал(а): | Romko
їх треба просто любити, і бути відповідальним за свій вибір, по життю, а не шукати винних... |
автомобіль - це не товста страшна жінка, хоча й ту можна змінити
та й ми наче не в совку живемо, де 1 мопед на все життя. _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом. |
|
Вернуться к началу |
|
|
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|