Ого, а що то за моторяка такий
АКБ на ніч не знімав, вранці заміряю напругу , до запуску та під час роботи, якщо буде помилка
1.8 з варьятором фаз і колектором змінної геометрії.
Недо 1.8 ТвінСпарк іншими словами. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
2Sher Khan
Щодо АКБ не факт.
Бо у мене отака батарея.
Сколько таких Fiat Punto HGT в Украине? Десяток? Единицы?
В основном 1.2 8 или 16 клапанов с маленьким аккумулятором...
Но выглядит красиво
От нема чим крити )
Ше трохи 1.9 дизло зустрічається, думаю там теж збільшеної (порівняно) ємності. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Я як трохи метролог, ніколи не приймаю до уваги оці всі прибамбаси чи в гнізді розетки, чи де завгодно.
Тільки нормальний, навіть середньої ціни, тестер і найбільш достовірне вимірювання не де завгодно, а на клемах АКБ і, при можливості- на клемі генератора, що деколи теж може допомогти.
Всі дохтури таки вимірюють температуру градусником, а не рукою чи якимось китайським чудом.
Впевнений, замість АКБ 40 штатних А*г стає і 60 А*Г без всяких проблем. Про казки з недозарядом говорити не будемо.
Спочатку зробити заміри, потім можна про щось, а не взагалі, говорити.
Я понимаю тебя, Василич, что тебе надо отметиться в каждой ветке, в каждом посте. Но тут ты не угадал, дружок.
Первое, в пунте 188 стоит аккумулятор вот такой https://www.varta-automotive.ru/ru-ru/products/varta-black-dynamic/540-406-034 размером 175х175 и высотой 190 мм. Сверху он квадратный и никак 60А\часов сюда не станет. Это матчасть, которую надо знать.
Второе, как по одному из своих высших образований, я инженер-электрик, и что ты хотел сказать в своем посте? Ты хотел спросить меня про погрешность измерения моего вольтметра? Или то, что он удален от АКБ и генератора и напряжение покажет соответственно чуть меньше? Или про більш достовірне вімірювання ЧОГО не де завгодно, а клеммах АКБ и де воно може тобі допомогти? Что ты хотел сказать? Что мерять надо на АКБ или генераторе? Ну будет та же картина на 0,1 вольта меньше и что? Для полноты картины я все описал уже. Тебе надо встрять в спор ради спора или ради написания постов?
Я- не райком партії, плану набивання постів нема і не було. Якшо вам так здається- ваше право.
Друге- ні з вами, ні з ким я не встрявав в суперечку, чи не так? Навіть з вами, знаючи вашу реакцію. Невже не можна трохи спокійніше розмовляти?
На решту питань відносно місця і режимів вимірювань торгуватись не стану, не бачу резону.
АКБ на 60 А*г бувають різні, тому і допустив такий варіант. В т.ч. і той, що там місце напевне дозволить розмістити і формат 207х175. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
М-да...
Понаписували...
Чим допоможуть виміри чого попало в різних місцях? Не зрозуміло.
Як габарити батарейок впливають на справність генератора? Не зрозуміло.
Щітки в генератора підзалипають трохи, нічого страшного. Прогрів салону там геть ні до чого.
Хто не вірить - нехай перевірить. Нехай візьме обігрівач з пропеллером і нагріє салона хоч до тропічних температур, а тоді вже запускає двигун.
Поки не піднагріється щіточний вузол і щітки не повискакують на колектора - кіна не буде. Шо з тим робити? Нічого. Допомагає або погазувати кілька разів тисяч до 3-4, або легенько надавати по шиї генератору в процесі роботи.
А ще - уважно подивитися куди стікає вода з-під лобового. Чи не на генератор часом. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Последний раз редактировалось: CreAtoR (Пт Янв 14, 2022 09:21), всего редактировалось 2 раз(а)
Пунто 16 клапанів. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Ранок , на дворі +5 о_О.... Акб 12.4в, при старті просів до 10, завустив двигун 14.1. Проблеми не було, сів і поїхав.. но вото то і зрозуміло, бо біда починаеється від - 10 . Знайомив порекомендував заглянути у щітки генератора, каже можуть " підвисати" в повітрі, бо примерзають і така біда буде. В мене такий двигун, що треба яму, щоб долізти до генератора. Буду шукати, спробую розібрати , далі розповім що до чого
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме