Так я ще влітку ...ваком через 2 тижні "коронувався", і шо страшно- ніяких ломок ні зразу, ні потім. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Сподівався що хоч після другого щеплення буду визначаться за блютузом де там. Перебрав чимало пристроїв від старих до новітніх. Нема контакту.
Мабуть, потрібно було другою вакциною колотись.
китайская наверно _________________ не надо "змінювати країну"
НАЧНИ МЕНЯТЬСЯ САМ
Одержав другу дозу (короновак) після першої 21-ин. день.
Зараз строки між щепленнями зменшили до двох тижнів по цій вакцині. (так сказали в лікарні.)
Сподівався що хоч після другого щеплення буду визначаться за блютузом де там. Перебрав чимало пристроїв від старих до новітніх. Нема контакту.
Мабуть, потрібно було другою вакциною колотись.
та то треба через шнурок type-C конектитись _________________ Программист - это человек, который решает совершенно непонятным вам способом проблемы, о существовании которых вы даже не подозревали!
Був сьоня в лікарні сподівався отримати довідку(чи як воно звеця біс його зна.) про те що зроблене щеплення.
Послали... та сказали що такий папірець можна отримати тільки на 14-й день після другої дози.
Може і блютуз тоді запрацює.
_________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Qstas
А як же ж "жовтий" та "зелений" сертифікати? Що, й на роботу 14 днів ні-ні? _________________ СТО Fiat: пн-птн с 9.30 до 18.00, суб с 9.30 до 15.00. Оригинальные запчасти.
0661694095, 0639989129 (viber) 9.00 - 18.00
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=38938&start=0
Саша напевно не знаю.(чутки переказувати не хочу.)
Та і більшість "роботодавців " теж навряд чи зможуть відповісти.
Як та що робити.
З сьогодення червона зона.
(ажіотажу до кабінету щеплення не помітив.) _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
2Qstas
Лізеш в Дію чи на телефоні чи на ПК і добуваєш там сертифікат.
Якщо немає - йдеш товкти писок вакцинаторам. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Вибачаюсь що ввів в оману.
Мабуть, таки сам винен вірно не зрозумів порядок видачі.
Цитата:
Дія сертифікату починається з дати другої дози, за виключенням вакцинування Janssen COVID-19 Vaccine. Ця вакцина передбачає одну дозу, тому сертифікат почне діяти через 14 днів після введення вакцини.
_________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Таки послали і першого разу і сьогодні. Порадили звернутись через 14 днів.
На прохання показати документ на підставі якого я повинен чекати після другого щеплення ще два тижні. Був посланий ще далі
Раджу коли приймете рішення щеплюватись
Обов'язково контролюйте щоб ця процедура була зафіксована в базі даних.
Не вірте на слово (приміром що потім ваш лікар сам внесе.)
Просто потім буде значно менше проблем.
(перевірено на собі За друге щеплення доводиться "воювати" папірець е а в базі нема.Шукають "стрілочника") _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Таки послали і першого разу і сьогодні. Порадили звернутись через 14 днів.
На прохання показати документ на підставі якого я повинен чекати після другого щеплення ще два тижні. Був посланий ще далі
Раджу коли приймете рішення щеплюватись
Обов'язково контролюйте щоб ця процедура була зафіксована в базі даних.
Не вірте на слово (приміром що потім ваш лікар сам внесе.)
Просто потім буде значно менше проблем.
(перевірено на собі За друге щеплення доводиться "воювати" папірець е а в базі нема.Шукають "стрілочника")
Подивись, яка вакцина в твому сертифікаті. Потім на сайті МОЗ подивись на терміни саме для неї (який допуск поміж 1 та 2 вакциною) Якщо спливає, то дзвінок на гарячу линію МОЗ. Бо для деяких вакцин він може бути до трьох місяців. _________________
Прикол в тому що перше щеплення робив навмання в тому місці де знайшов вакцину. Занесли данні в ПК зробили щеплення все.
(сказали далі всі питання до сімейного.)
В базі зафіксовано.
Друге щеплення - з'явилась вакцина в пункті щеплення поруч з кабінетом сімейного у своїй поліклініці.
9.11.2021р. Зробили 2-ге щеплення дали папірець.(контролювати внесення в базу навіть гадки не було)
І далі почалось. (на вчора в базі нема.)
Всі до кого звертався в один голос розказують що буде внесено через 14-ть днів.
Чому так і на підставі яких постанов не відповідають.
(Мені здається що вся ця безглуздість чітко спланована.)
(бабки в коридорі на лавочці шепчуться підслухав )
Хер шо докажеш все списують на карантин.НЕМА КОМУ ПРАЦЮВАТИ.
І оте "паложено" положено нами ж на нас самих.
Будьте здорові.
Та не хворійте.
.к.JPG
Описание:
Размер:
32.68 KB
Просмотрено:
103 раз(а)
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме