Прохання проголосувати і, за бажанням, аргументувати свою позицію
Сам вакцинований повністю та вважаю це єдиним правильним рішенням
*Прохання голосувати за цей пункт тільки тим, у кого є РЕАЛЬНА алергічна реакція на вакцину, а не тим, кому "знайомий лікар сказав не треба, бо:
вже перехворів \ краще перехворіти ніж колотись \ не в зоні ризику \ не довіряю вакцині \ інша маячня"
Почитати можна тут https://moz.gov.ua/article/health/jaki-e-protipokazannja-do-vakcinacii-vid-covid-19
Я болел в конце сентября, легко совсем. Реально плохо было только 1 день. Но вакцинироваться планирую через пару месяцев. У меня все родственники вакцинированные. Я заразил за компанию двоих таких, вакцинированных, 60-летних. Так для них эта зараза прошла в виде легкого недомогания и маленькой температуры в течении 2х-3х дней.
Болел в декабре. На работе был записан на вакцинацию файзером, но вчера пришел результат жены на ковид положительный и сам кашляю поэтому пока решил повременить. _________________ италовод любитель
nikolay
аналогично _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
КВ не хворів ні рік, ні два назад, прививки зробив літом цього року. Без проблем та ускладнень.
Для продовження курсу лікування приймаю або свою- "один п'є, семеро падають" або препарат ВАКЦИНА № 1 та 2 по 73 грн за 0,5л, рекомендую, не реклама. Головне- не переривати процес! _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Вштирився перший раз бормотухою з Ґанґу (чи Інду) ще навесні. Мав трохи атипову реакцію, обидва рази декілька тижнів був болючий пахвовий лімфатичний вузол з тієї ж сторони що й ін'єкція. _________________ This message was sent without a virus, please destroy some files by yourself.
Хворів взимку, десять днів температура 39-40, як каже блогер Олександр Alfa Garage: -"Тот ещё секс..." Після першої дози вакцини Pfizer на другий день схожі симптоми на хворобу, тільки без температури, пів дня терпів, потім прийняв одну таблетку ібупрофену, і, все налагодилося. Після другої дози побочки було менше. Місце уколу поболювало кілька днів у першому та другому випадку, що для мене означає – працює.
Одержав другу дозу (короновак) після першої 21-ин. день.
Зараз строки між щепленнями зменшили до двох тижнів по цій вакцині. (так сказали в лікарні.)
Сподівався що хоч після другого щеплення буду визначаться за блютузом де там. Перебрав чимало пристроїв від старих до новітніх. Нема контакту.
Мабуть, потрібно було другою вакциною колотись. _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме