Хоттабыч
Саня, на ворожій території знову введений совецкій ТО автомобілів. Все під відеофіксацію. Все строго.
З вирізаними каталізаторами обслуговують позачергово, тому що відразу і швидко отримують стусана під зад.
Мій убитий доблік лежить на даху на штрафмайданчику під арештом. Пробігу 380 тисяч, каталізатор на місці. Дуже рідко вискакувала помилка "Недостатня продуктивність каталізатора". Але це було дуже рідко, тут же скидалася сканером. _________________ • Когда человек говорит, что деньги могут всё, знайте: у него их нет и никогда не было. (Эдгар Хау)
Вчора виписавсь з лікарні для машин. Замінили клапан. Правда вирвали старий мій якось "з м'ясом" і поставили б / у з розборки, але робочий. Тяга з'явилася, димність залишилася. Ще виявилося, що підсікає з-під прокладки колектора. Сказали, з вихлопним димом поки не ясно, треба розбиратися, а прокладку колектора, якщо хочете, поміняємо, але треба записатися на вересень, тоді і з димом розберемося. А поки їздити можна, але не швидко. Обійшлося мені це задоволення в 1650 грн. і два дні простою. Але основний ремонт ще попереду ....
Fiat Doblo Nuovo 2012г.в. 1,6 мультиджет не заводится при температуре двигателя 36-40 градусов, подскажите в чём проблема. датчик коленвала заменили, и датчик температуры двигателя тоже, проблема осталась. На холодную без проблем, на горячую тоже хорошо заводится.
Александр Васильевич
Навіяно Вашим постом.
Хочу допомогти челам зі знаннями в конкретному двигуні.
Важлива Инфа.
Двигун 350А1.000
Кузов 223
Ведучий зубчастий шків коленвала.
ЗИ: Господа, якщо у вас немає динамометричного ключа, то не лізьте до ведучого шківа.
При складанні болт цього шківа затягується так:
Болт з різьбленням М11 затягується в два прийоми:
Спочатку його затягують із зусиллям 20 +/- 1Нм і дотягують +90 (+/- 3) градусів.
Дотяжка +90 градусів відповідає підсумковому затягуванню рівного 120Нм. (Це ретельно перевірено особисто мною)
Це дуже важливо. Цей болт не тягнеться. Він доходить до точки максимальної дотяжки і зупиняється як укопаний. Не дотягнете - зубчасте колесо попливе і зріже шпонку. Перетяните - болт обірветься.
Тут важлива хірургічна точність.
Не дивіться токсичні ролики на ЮТубі, де всякі "розумні" дядьки вчать тягнути цей болт із зусиллям 70-80Нм. Це обман.
Для цієї роботи необхідно фіксувати колінчастий вал. Для цього буде правильно використовувати штатний фіксатор коленвала, який використовують для заміни ременя ГРМ.
http://www.proalbea.ru/images.remont/P3261207.jpg _________________ • Когда человек говорит, что деньги могут всё, знайте: у него их нет и никогда не было. (Эдгар Хау)
Подходит время замены масла. Соорентируйте по цена, что сейчас стоит Selenia WR 5W-40 и где можно глянуть. _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
Подходит время замены масла. Соорентируйте по цена, что сейчас стоит Selenia WR 5W-40 и где можно глянуть.
в Київі набір 2 банкі + фільтра коштують приблизно 1300грн. завжди є в наявності на пр. наукі 6 _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
Подходит время замены масла. Соорентируйте по цена, что сейчас стоит Selenia WR 5W-40 и где можно глянуть.
в Київі набір 2 банкі + фільтра коштують приблизно 1300грн. завжди є в наявності на пр. наукі 6
А є сайт магазина? Знайшов. Завтра спробую додзвонитись.Дякую. _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
Ми динозаври... Тому на Наукі, 6 або дзвонимо або заїзждаємо беспосередньо... Якщо в інше місто тра, то ще є одна місцина: Артур десь на Академмістечку, mk-avtoparts . Відправляє поштою. Брав у нього Selenia, Tutela... Але й Науки теж доволі часто. За ці дві локації "підпишусь" особисто. Щодо мастил та олив. _________________
Всім дякую. Замовив. За комплект разом з фільтром 1300 грн. _________________ Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги.
всем привет, пролетело как то время не заметно смотрю а доблик у меня уже 9 лет,хочу поменять а что взять не знаю ,присмотрел новый добло 1.4 бензин в салоне ,и думаю не буду ли я им разочарован , хотелось бы услышать ваше мнение
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме