если не забанят , то вот человек ставил https://www.drive2.ru/l/574091580697215063/ _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Андрей999777
если зарегистрироватся там можно у него спросить в личный сообщениях, есть еще группа в вайбере по добло, там спрошу моет кто даст описание данной процедуры _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
050-315*56-65
скинул контакт человека в личку _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
050-315*56-65
Андрей999777
с вас описание процесса тут на форуме, для будущих поколений) _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
050-315*56-65
хм.... а нахіба? мені розпашонка зручніша ніж ляда, та й геморою з нею менше.
ні ну от дійсно - яка мотивація такої модифікації? без хайпу, просто цікаво. _________________ FuckFuelEconomy-Turbo Power I’m Lovin' it
турбік добло
Мотивація дуже проста. Знайти Добло з цілими, не згнившими, задніми дверками майже не реально, а цілі дверки, окремо в продажі - не реально. А ляди цілі є.
Мотивація дуже проста. Знайти Добло з цілими, не згнившими, задніми дверками майже не реально, а цілі дверки, окремо в продажі - не реально. А ляди цілі є.
Якщо в двох словах: мені ляда дуже до вподоби, якщо автівка використовується суто в пасажирсько-розважальних цілях. Якщо тра ще щось вантажити (не картоплю ), то тоді распашОнка. _________________
Якщо в двох словах: мені ляда дуже до вподоби, якщо автівка використовується суто в пасажирсько-розважальних цілях. Якщо тра ще щось вантажити (не картоплю ), то тоді распашОнка.
Повністю згоден. Маючи до порівняння Добло розпашонку і Кадді ляду скажу теж: при частому завантаженні-розвантаженні розпашонка краща, з лядою - краща оглядовість. п.с. З Лядою ніяк на тісних підземних паркінгах...стаєш далеко,щоб ніхто не зачепив шукаючи місце для паркування. _________________ Раніше були: Fiat Ducato 2.5D,Fiat Uno 1.5i,Fiat Tipo 1.7D,Fiat Palio EX 1.2 16v,Fiat Doblo 1.9JTD
І багато чого іншого...
Була давня думка замінити на Добло розпашонку на ляду. На цьому форумі неодноразово були суперечки що краще. Були різні доводи з обох сторін. Вагався. Більше року тому купив ще Кьюбо з лядою. Після недовгої експлуатації усі вагання відкинуто. Тільки ляда. Особисто для мене. Не наполягаю. Восени купив ляду й майже все до неї. Але... Часу немає зовсім. Є плани зробити цієї осені, але не певен.
Як на мене, бачу кілька дуже делікатних моментів у цьому процесі:
- на момент сверлення отворів під петлі бути тверезим та з розплющеними очима, щоб правильно посвердлити отвори у тих місцях, в який вже й так зроблено випресовку;
- правильно видзвонити проводи в жгуті електричних кабелів, щоб знайти потрібні (вже бачу, що є зайві, автівки з різним набором опцій);
- спромогтися замінити лічинку в замку ляди під ключ своєї автівки, не доламавши її остаточно;
- намагатися назавжди забути ціну чотирьох замків розпашонки.
Якщо в двох словах: мені ляда дуже до вподоби, якщо автівка використовується суто в пасажирсько-розважальних цілях. Якщо тра ще щось вантажити (не картоплю ), то тоді распашОнка.
Идея понятна, но в воплощении в жизнь - реально геморно. Да и выглядеть будет колхозно.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме