Нарешті дочекались.
Таке щастя підвалило .
(Моє залізяччя почало працювати з ним гірше.Сторінки відкриваються довше інколи виснуть.)
_________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Нарешті дочекались.
Таке щастя підвалило .
(Моє залізяччя почало працювати з ним гірше.Сторінки відкриваються довше інколи виснуть.)
та да, важкуватий став, заплутатись легко, поки знайдешь свої пропозиції
бєсіт він мене в останній час _________________ таких как я не было, нет, и не надо
Не відправляю через олх доставку принципово. Кого не влаштовує-до побачення.
Купую товар через олх-завжди оплачую 100% вартості на карту. Найбільшу суму, яку перекидав- 3000 грн. Якщо людина зареєстрована на олх менше року, то просто не маю з нею справи взагалі.
Ага, я так відправив 250 грн мурлу, який зареєстрований з 2012 року... з тих пір ні грошей, ні виродка.
А кількарічний акаунт вартує 100 грн.
З тих пір тільки ОЛХ-доставка, мегазручна річ, як і на Алі. _________________ Любов, гармонія, подвиг...
Так, ламають , викрадають і продають.
Мій би вартував 90 грн...
На Алі Алі-доставка. По тому ж принципу зроблено і на ОЛХ.
Бабло знаходиться в посередника доти, доки сторони не дадуть добро. _________________ Любов, гармонія, подвиг...
Мой акк один раз увели и начали рассылать от моего имени предложение купить мопед)))
Но вовремя среагировал и восстановил доступ, поменял пароль и извинился перед теми, кому отправляли спам)) Хорошо, что всего сообщений 10 успели отправить. _________________ с ув. Александр
Крылья задние, передние, спойлер из стеклопластика на Типо
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=29900&start=0
Мой тел. ( О68 )2О5-3О-5О с 10 до 20
Виявляється що не всі браузери "повністю" підтримують ОЛХ
Ті якими користуюсь і не показують данні продавця.
Підозрюю що це пов'язано з рекламою яку стараюся "рубати" всіма можливими способами.
Windows 7 - Microsoft Edge, Pale Moon. (останні оновлення)
Mac OS Captain - Safari,Pale Moon.(можливі для цієї OS)
BlackBerry OS 10 - рідний, UC Browser (можливі для цієї OS) _________________ «Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом..» Марк Твен
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме