Возраст: 72 Знак зодиака: Зарегистрирован: 06.08.2010 Сообщения: 2 Откуда: Полтава
Добавлено: Чт Мар 11, 2021 18:24 Заголовок сообщения: Не вмикається реле паливної помпи. Scudo 2000р
Не вмикається реле живлення паливної помпи. Також не вмикається реле свічок підігріву.
Вхідні дані FIAT Scudo Двигун 2.0л, JTD, RHX, 94ps, 2000 рік
Перевіряв: реле помпи, кнопка аварійної зупинки двигуна, помпа перевірена безпосереднім вмканням від АКБ – все в робочому стані.
Виявлено: при повороті ключа на старт двигуна не подається мінус на 10 та 7 піни реле. Помпа не вмикається.
Передісторія. Почалося все з того, що помпа не вимикалася через короткий час після повороту ключа на старт, як було раніше. Далі самочинно все наче повернулося в нормальний стан (помпа вимикається), але після зупинки двигуна, вимкнення замка (вже і вийти з машини встигаю) помпа самочонно одноразово вмикалася на короткий проміжок часу.
Перед повною відмовою двигун нормально запустився. Я виїхав з двору. Коли повернувся зачинити браму, двигун зупинився. Все.
Мої припущення.
Несправність треба шукати в частині каналів, якими надходять сигнали від датчиків (можливо датчик тиску в паливопроводі) до блока керування. У мене встановлений Bosh.
Що хочу: поділіться у кого збереглася схема електричних з’єднань. Тут на форумі є посилання 2-3 річної давності, але вони вже биті. Єдине, що знайшов – фрагмент http://fiat-club.org.ua/forum/download.php?id=109211 _________________ 1972 год -> Москвич-2140, ГАЗ-24, ВАЗ 21011, WV Polo, Opel VectraA, FIAT Scudo
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме