Здраствуйте форумчане... возникла проблемка. Автомобиль фиат фримонт 2.0JTD загорелся чек, ошыбка P2453 датчик перепада давления сажевого фильтра неисправность, так пишет BOSCH KTS. Что подскажыте как устранить в чем проблема может быть?
я думаю надо ехать в сервис
https://obd2-codes.ru/p2453 _________________ Альфа-газ, м.Київ, вул. Газопровідна, 9
Продаж гбо та автозапчастин
Доставка автозапчастин з Польши в Київ "під двері"
Розборка Palio Marea Bravo Doblo Tipo Tempra
050-315*56-65
Последний раз редактировалось: smila (Чт Окт 29, 2020 22:40), всего редактировалось 1 раз
дизель якраз там стоїть Фіатівський 2.0 (той самий що і на 159й і інших хфіято-лянчах)
Denis BILOUS,
як тут писали - сажовий здихає ..слово "регенерація" розумієте що означає?
пробіг міський? соляру надіюсь не з під трактора лиєте?)))
П.С. знімати - чистити, або вирізати разом з ЕГР і вихровими заслонками + чіп _________________ Слава Україні!!
Якщо вирізати, то Европа буде закрита)
Коли я в офіціалів працював, то найгіршою роботою для мене було ТО на дизельному фрімонті _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
zbuduna
Та шо там того тео? Тільки паливний фільтр замінить незручно. Інших складностей наче й нє) _________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
Забитий сажевий.
Якщо регенерація не допоможе, то:
Мийка
Заміна
Видалення
Сейчас вообще мода пошла на вырезание сажевого... причем вырезают же пригонщики и благополучно получают деньги еще и за это.
Коли введуть ТО, і будуть міряти вихлоп, то будемо дружно сміятися.
Нашого клієнта в Європі на 700 євро штрафонули після того, як видалений сажевий знайшли. Приїхав, і відразу знайшов цілого фільтра, і прошивку назад відкотив
zanski писал(а):
zbuduna
Та шо там того тео? Тільки паливний фільтр замінить незручно. Інших складностей наче й нє)
А пасажирську сторону маслом облити?) _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
Так само і в доблах і в тіпо з 1,6-1,9 дизелями маслом права сторона обливається. Але в фрімонті ще прикольно масло в роздатці мінять) _________________ Давите пешеходов. Они должны усвоить, что раз они не платят дорожный налог, то не имеют права шляться по тому, что им не принадлежит.
(ц) Дж. Кларксон.
Zanski's Garage O6ЗЗЧIOI8I
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме