Увидел тему на соседнем форуме и решил создать на этом так как не встречал подобных тем!
Вопрос такой: Пришла весна, взял вымыл автомобиль, а лобовое из салона на свет в 1 000 000 мелких точках от камней.
Кто как устранял проблему? Есть люди которые полируют стёкла? _________________ 0680509333, 0958366227
Возраст: 38 Знак зодиака: Зарегистрирован: 20.03.2015 Сообщения: 3 Откуда: Киев
Добавлено: Пт Мар 20, 2015 00:53 Заголовок сообщения:
у меня было не стекло а решето прям какое-то)невозможно было ездить в солнечный день,и особенно ночью в моросящий дождь...все стекло в мелких покоцках от пыли(((думал полирнуть,но знающие люди посоветовали не делать этого.тогда я поехал на окружную и за 2100 под ключ поменял на новое)доволен как слон,как-будто был слепым и резко обрел зрение) _________________ 0979418881
Возраст: 49 Знак зодиака: Зарегистрирован: 25.07.2008 Сообщения: 4501 Откуда: Киевские мы
Добавлено: Пт Мар 20, 2015 00:54 Заголовок сообщения:
Задавался подобным вопросом т.к. есть след от дворника на стекле, по итогу пришел к тому шо забил, т.к все рекомендуют замену. _________________ Морква на городi, У саду бджола.
Жаба на болотi Крила розвела.
Хоче полетiти, Тихо каже "Ква!"
Але в небо взмити Hе дає Москва.
Возраст: 41 Знак зодиака: Зарегистрирован: 10.01.2009 Сообщения: 1333 Откуда: Львов
Добавлено: Пт Мар 20, 2015 16:58 Заголовок сообщения:
я себе сам полировал на лянче, алмазной пастой для притирки клапанов и низкооборотистой полировальной машиной, бил доволен но всетаки лутше поменять _________________ ฿:1C6gircuFWS6oE6ivUiHrxvafbjJQ3MbS5
Ніяких хабарів, відкатів, порушень законів та ПДР!
Yootube https://goo.gl/TcJrkr
Продам https://goo.gl/vxIwZB
Тріщин помітних немає, але скло все в мікро-подряпинах... і коли назустріч їде довбаний ксенонщик в галогеновій фарі - можна реально осліпнути...
Але замінити на Браво2 лобове, як так розумію, це більше 300 у.о.
Знаходив набори паст для полірування скла (бо ніби-то звичайна авто-поліроль для кузова скло не бере взагалі). Там набор з 3х паст: спочатку груба, далі менша фракція і в кінці фінішна.
Може спробувати полірнути? Чи краще не чіпати? _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Нехай з триплексу тобі зроблять нове скло.
На мою вартість оригіналу і триплексу це 600 у.о. та 3500 грн відповідно. _________________ Fiat Uno Rosso Corsa 1.7d 87' > квадроцикли > Uno Turbo mk2 90' > Тoyota Yaris Verso 1.4d4d 03' Rosso)) > YRV (Rosso) & Logan > Audi A4B5 > Forester
098-715-69-60
А хіба спереду не завжди триплекс? Ну, хіба що в якомусь мАсквичі.
Сам давно про подряпини думав, я к в мультику-...чистить, или не чистить эту скивародку?...(с) Думаю, дрібненькі подряпини ще якось можна, а от кратери від камінців різної глибини як? Треба спробувати правий низ спочатку. _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка.
Фігня все то полірування.
Якщо скло вже в такому стані, що проти сонця чи фар їхати тяжко, то полірування йому, що мертвому припарки. Я пробував, тільки додаткова витрата грошей. Міняй і не морочи собі голову. _________________ Любов, гармонія, подвиг...
Та нє, спробуй спочатку "полірнути" : придбай пластів усяких за гроші, тоді стань увесь день потрахкайся з тимвово, а коли аж надвечір гадатимеш, що закінчив - побачиш що наробив
Бо їздити з подряпаним і покоцаним склом - це одно, а от дивитись назовні через гранений діамант - це зовсім інше.
Та і сам процес заграє в доску, скло - це тобі не лак на новенькому авто. _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Нарід в нас мудрий, полірує чим є під рукою, дехто навіть масочками єдноразовими.... _________________ СТО [:ІЖАК] - діагностика, ремонт і кава ^-^
FIAT, Lancia, AR та не італійські авто.
т. О9З-О64-28-О6
т. О99-ОЧI-ЧЧ-Ч2
Нарід в нас мудрий, полірує чим є під рукою, дехто навіть масочками єдноразовими....
так, нарід дуже вумний, бо коли на зустріч їде авто з нормальним заводським світлом - нічого не сліпить взагалі,
а коли ідіот із заколхоженим ксеноном - світиться кожна подряпинка на лобовому і реально хоч ставай, бо взагалі ніхера не видно куди їхати. _________________ FIAT - Fix It Again Tomorrow.
Хотьпаржом.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме