|
Український клуб фанів FIAT / CLUB UCRAINO TIFOSO DELLA FIAT
|
 |
Предыдущая тема :: Следующая тема |
Автор |
Сообщение |
Александр Васильевич Италоманьячище

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17290 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Сб Окт 24, 2020 07:11 Заголовок сообщения: |
|
|
Про який заряд мова, коли стільки жере? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
sulzer Италомафиози

Возраст: 63 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 25.01.2012 Сообщения: 872 Откуда: Городок Львівськ.
|
Добавлено: Сб Окт 24, 2020 23:56 Заголовок сообщения: |
|
|
Можна завтра йти в церкву,заказувати парастас по генератору.
Обмотки,як у старої електроплитки,чорні,аж ізоляція пластмасова поплила.
Із живих хіба корпус... _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
CarElf Италомафиози

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 28.12.2013 Сообщения: 745 Откуда: Україна
|
Добавлено: Вс Окт 25, 2020 16:35 Заголовок сообщения: |
|
|
sulzer
маю із живих все, крім корпуса. Лежить пилиться в гаражі внутрянка оригінал розібрана. Чи тернуло по обмотці - не розбирався та не дзвонив. Якщо хочете погратись і не вигорить у Вас, то чисто символічно щось підкинете під чесне слово.
(я не парився - купив нового) |
|
Вернуться к началу |
|
 |
sulzer Италомафиози

Возраст: 63 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 25.01.2012 Сообщения: 872 Откуда: Городок Львівськ.
|
Добавлено: Вт Окт 27, 2020 16:08 Заголовок сообщения: |
|
|
CarElf
Дякую за пропозицію! Трохи папізже,бо вже купив, правда бу,зате 120 амперного,нада тільки муфту перекинути.
Це вже третій генератор,перший тріснув,другий цей,і видно,слаба обмотка статора,бо в третього в два рази товща візуально видно.
До речі,120 амперний- від Стіло, може кому цікаво.
Все однакове,правда,шків,а не муфта. _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
Александр Васильевич Италоманьячище

Возраст: 38 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 21.05.2007 Сообщения: 17290 Откуда: Одеса
|
Добавлено: Вт Окт 27, 2020 16:41 Заголовок сообщения: |
|
|
А нащо вам аж 120 ампер? _________________ Це не набиття постів, це просто моя думка. |
|
Вернуться к началу |
|
 |
sulzer Италомафиози

|
Добавлено: Вт Окт 27, 2020 17:08 Заголовок сообщения: |
|
|
Ефрейторский запас,машина не в моїх руках,акум купив аж 75 ач,(не я) короткі поїздки,на малих обертах,замахався я малому толковать як і що. Стопудово генка здох,бо заряджав з останніх сил порожній акум,а потом ізамкнений. _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
ВЛАДИМИР Т Италомафиози

Возраст: 61 Знак зодиака:  Зарегистрирован: 24.10.2009 Сообщения: 632 Откуда: КИЕВ
|
Добавлено: Вт Окт 27, 2020 20:44 Заголовок сообщения: |
|
|
В мене АБК 75 ампер повних 6 років , пока питання заміни ще нестоїть. Поїздки короткі в день кілометрів 50- 70. _________________ владимир т |
|
Вернуться к началу |
|
 |
sulzer Италомафиози

|
Добавлено: Вт Окт 27, 2020 21:04 Заголовок сообщения: |
|
|
Я не стверджую,що самий вумний,просто дістали каруселі з тим генератором,вже як розхідник,кожні пару років як не регулятор крякне,то підшипники чи ще щось не яй яй яй...
Машину в ремонт давав не я,є підозра,що ставили дешман китайський і т.д.
Або ж експлуатують по принципу- не моє,і х.з ним.
Ще не впевнений,що влізе моє ноу хату?
В діаметрі на 1 см більше,а моторний відсік добліка ,самі знаєте який агромний... _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
sulzer Италомафиози

|
Добавлено: Ср Окт 28, 2020 22:26 Заголовок сообщения: |
|
|
Експеримент вдався. Генератор вліз ,став нормально.
Завтра знову знімаю ,треба вдягнути обгонну муфту,викинути шків,бо на холостих теліпає натягувач що дурне. Так теліпало,коли муфта була заклинила а потім успішно здохла.Пройдено.
Тепер морока з тим хитрожопим ключем? Свого не маю, в інтернеті ціна йому від 60 гривень,і таку дешевинку не хочуть продавати одну ,хоч бери і купляй три...сцуко,а час іде,а машину треба... _________________ Найстрашніші комахи-таракани в голові! |
|
Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме
|