ось фото шестерні 1.6, 16 клап.
Виробітка значна, пробіг 200+ скільки скрутили не знаю.
Авто 2007 року, загнали з-за кордону в кінці 2014 і продали першому власнику з пробігом 120 тис. км. Мало віриться, що за кордоном за 7 років накатали 120 тис...
Перший власник в Україні накатав за два роки 70 тис. км.
SAM_2574.JPG
Описание:
Размер:
372.82 KB
Просмотрено:
186 раз(а)
SAM_2572.JPG
Описание:
Размер:
360.29 KB
Просмотрено:
193 раз(а)
SAM_2577.JPG
Описание:
Размер:
365.52 KB
Просмотрено:
175 раз(а)
_________________ Не зручно пройтись 50 метрів, до пішохідного переходу...
Буде зручно лежати на місці, на кладовищі!
Всім привіт. Є авто Fiat doblo 1.6 2007 рік з заводським метаном. Машина купувалась новою в Україні, один власник , пробіг 105ткм. Якось вранці після запуску двигуна почались наступні проблеми: машина заводиться нормально, є прогрівочні обороти біля 1500, потім на газу оберти плавають 1100-1500. На бензині спочатку тримає 900, потім 1300-1400 і не скидає. Діагностика мультимарочним сканером дає код помилки p1300. Fiat multiecuscan 2.2 помилок взагалі не показує. Власник авто був вже в багатьох майстрів, нізто нічого не зробив. Міняли дросельну заслонку на бу з малим пробігом, нічого не допомогло. Їде вроді нормально, витрата пального біля 7.7л на 100км.
Oleh_cc46
Сомневаюсь я, что он метановую тачку в Украине купил, не продавали Добло с таким двигателем и метановой установкой..., ну не в том суть, попробуй резко без пауз газонуть 3 раза до оборотов выше 5 тысяч, должно помочь.... _________________ Разбираю Добло 1.4 + детали салона...тел.098-258-49-11
http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=44761&postdays=0&postorder=asc&start=0
Oleh_cc46
Сомневаюсь я, что он метановую тачку в Украине купил, не продавали Добло с таким двигателем и метановой установкой..., ну не в том суть, попробуй резко без пауз газонуть 3 раза до оборотов выше 5 тысяч, должно помочь....
Oleh_cc46
Сомневаюсь я, что он метановую тачку в Украине купил, не продавали Добло с таким двигателем и метановой установкой..., ну не в том суть, попробуй резко без пауз газонуть 3 раза до оборотов выше 5 тысяч, должно помочь....
Oleh_cc46
Пробували, не допомогло
Это происходит и на газу и на бензе? Чек не мигает или светится?
Сьогодні включив multiecuscan і скинув налаштування ЕБУ бензину і газу, оберти на газу перестали плавати, але тримає постійно 1300об/хв на газу. Чек мигає тільки на бензині. Оберти на бензині після прогріву падають на 900, до першого натиснення на педаль, далі тримає 1500
Oleh_cc46
Пробували, не допомогло
Это происходит и на газу и на бензе? Чек не мигает или светится?
Сьогодні включив multiecuscan і скинув налаштування ЕБУ бензину і газу, оберти на газу перестали плавати, але тримає постійно 1300об/хв на газу. Чек мигає тільки на бензині. Оберти на бензині після прогріву падають на 900, до першого натиснення на педаль, далі тримає 1500
Oleh_cc46
Доброго времени суток. Делаю капиталку на своей метановой ласточке и возникла потребность заменить голову блока цилиндров, подскажите, мож хто менял, с бензинового двигла подойдет или только с метанового?
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме