Камрады, подкажите пожалуйста по сцеплению. Добло 1,3 дизель, привод сцепы гидравлический. Педаль сцепления начала брать у самого полика. Регулировке подлежит, или умирает?
Присоединяюсь. 1.9jtd Задняя, если на миллиметр отпустить педаль, включается с хрустом.
serginio
Трос "выбора" передач. И внимательно посмотри кулису (рычаг) в салоне под пыльником
Heet
Виталь, сцепу готовься менять.
Короче відклав проблему зі ввімкненням передач до понеділка, і тут автоБозя мене покарала обірвався тросик перемикання, короче ричаг тепер ваще не реагуе ні на шо, просто болтається, передачу не включити. А сталось це в центрі Кароче заліз під капот, щось там подьоргав туди сюди, включилась 4 та))) так і доїхав до СТО. Чекаєм понеділка.
Хоттабич був правий, а ще не варто відкладати візити на СТО)))) _________________ Грей Сашу, Сашу Грей )))
serginio
Колись узимку на затяжному підйомі далеченько від міста така ж пригода трапилась. Встиг за інерцією розвернути авто додому, під капотом увімкнув 3-тю, так і проїхав з аварійкою 60км. Добре, що трафік був слабий. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
serginio
Колись узимку на затяжному підйомі далеченько від міста така ж пригода трапилась. Встиг за інерцією розвернути авто додому, під капотом увімкнув 3-тю, так і проїхав з аварійкою 60км. Добре, що трафік був слабий.
НАше СТО на горі, перед ним 3 світлофора, тупо повезло що вийшло розігнатись на 4 тій і так вискочив вчора А тросік то не дешевий, я думав там 500грн.. а там під 2000 _________________ Грей Сашу, Сашу Грей )))
Котопотам
Linex вроді взяв, то китай? чи поляндія? 1850 бо терміново треба було, а так на автпро по 1450 були _________________ Грей Сашу, Сашу Грей )))
serginio
Якщо це той Лінекс, що я знаю (LINEX 14.44.34), то раджу пролити троси маслом, тим же ATF, та надіти на троси пильники (з боку КПП, звісно). Так буде краще. _________________ Where's the revolution? Come on, people! You're letting me down!
бортовик - http://fiat-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=55031
serginio
Якщо це той Лінекс, що я знаю (LINEX 14.44.34), то раджу пролити троси маслом, тим же ATF, та надіти на троси пильники (з боку КПП, звісно). Так буде краще.
Та вже встановили, і дійсно чую, що хочуть масла троси... _________________ Грей Сашу, Сашу Грей )))
(по тросах) для профілактики перед зимою ллю пару кубиків моторного масла зі шприца, змазка кріплення тросів на КПП, пильники обов"язково, в середину змазка - підходять від ВАЗ (ручник, треба уточнити), обжати хомутами пластиковими. Регульнути довжину тросів під чіткіше ввімкнення передач. Взбодрювати змазку тросів до куліси . І питання матимете закрите
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы не можете присоединять файлы в этом форуме Вы можете скачивать файлы в этом форуме